baku.d Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Jestem nowy na forum, więc jeśli coś robię nie tak to z góry przepraszam. Mam nastepjacy problem: zmieniłem procesor z Athlona 1600 na 2800 Mobil i zwiększyłem pamięc z 256 na 512 MB. Niestety wynik na PC Marku 2003 to tylko 1900 pkt . Na starym sprzęcie było ponad 2000 . Czy ktoś może wie dlaczego ? :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Po pierwsze zamiesciles watek z pytaniem w zlym dziale. To jest dzial o kartach graficzny firmy ATi. Przetestuj jeszcze innymi benchami, 3dmarki, gry, itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 W dziale platforma AMD znajdziesz odpowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 napisz jaką masz grafika, mobo itd. zainstalowałeś najnowsze sterowniki (chipset i reszta)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baku.d Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 napisz jaką masz grafika, mobo itd. zainstalowałeś najnowsze sterowniki (chipset i reszta)? 1675737[/snapback] Karta grafiki to Pixel View Ge Force FX 5600 - 256 MB. Po wgraniu najnowszych sterowników nawet 3D MARK sie zawiesza. Reszta sterowników jest już zaktualizowana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...