aniah81 Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Kupilam sobie laptopa w USA. W USA podlaczylam sobie gg i wszystko mi dzialalo. Po powrocie do kraju chcialam uruchomic gg i nic - 0 polaczenia ciagle jestem jako niedostepna (tak samo ma siostra, ktora ma identycznego laptopa). Identycznie jest z incredimail - nie chce odbierac mi poczty i z np. e-mule - niby pisze, ze jestem podlaczona i jest "conect" ale gdy zaczynam szukac czegos i chce sciagnac pisze, ze nie jestem podlaczona. Myslalam, ze to wina routera - poniewaz zainstalowalysmy sobie go w mieszkaniu, ale po podlaczeniu laptopa normalnie do neta bez urzywania routera jest to samo!!!!! Hm .... czego tak jest???????? Co musze przestawic w laptopie, aby wszystko dzialalo mi poprawnie. Z gory dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phuong Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 (edytowane) Kupilam sobie laptopa w USA. Z gory dziekuje 1674565[/snapback] duzo...!! :rolleyes: najwiekszy problem moze byc z adresem mac karty sieciowej-jezeli twoj routera nie klonuje adresu podstawowej karty. kolejnym problemem jest brak Kompatybilności programu intela z tym wbudowanym w windowsa--nawzajem sie kloca(win. pokazuje,ze sieci nie ma a intel,ze jest 100% :) Ja mam problemy z ustawieniem karty wifi za kazdym razem:) musze kombinowac z ustawieniami potwierdzenia autentycznosci--(po formacie dysku) jezeli net masz pod RJ-45 to nie widze problemu... dajesz w "konfiguruj siec w malej firmie,domu" i postepujesz krok po kroku w zaleznosci od tego jak masz podlaczone lacze... ps. nie wspominam o konfiguracji routera --bo to inna bajka i zakladam,ze juz to zrobilas :wink: Edytowane 29 Września 2005 przez Phuong Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...