lopik_ Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Nie wiedziałem gdzie to napisać więc dałem tu, jeśli źle to prosze o przeniesienie. Kumpel mi dał troche satrego sprzętu bo on sie kompami nie zajmuje ktos mu to dał, i ja nie bardzo wiem do czego to służy tzn. przypuszczam co to może być ale nie na 100% :) a więc pytam Co to jest ? I druga skrzynka: :) To będzie albo router albo switch ale nie jestem pewny w 100% bo nigdy nie miałem do czynienia z takim sprzętem. I jeszcz jak to można sprawdzić najprościej czy to jest sprawne ?? I za ile bym to mażna sprzedać ? :) PS. Jak by ktos był zainteresowany to na PW. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gofeer Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 tutaj masz info o 1 sprzecie ze strony producenta https://www6.adc.com/ecom/hier?NODE=OND94081 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 o dzięki, a a za ile bym to mógł mniej więcej sprzedać ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...