Blast Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Witam, nabyłem karte grafkiki PCI-E GF 6800 ULtra 256 MB i ... nagle dotarło do mnie pytanie? Czy w/w zasilacz pociagnie mojego kompa? Karta jest w drodze takze prosze o opinie.. konfig mojego kompa: Epox 9NPA+ Ultra, Venice 3000+ @ 2800MHz 1.5v, Pentagram Freezone QVC-100, 2x512MB Geil PC400 CL2.5 , 2xSeagate 200GB SATA 2 Raid0, DVD-Rec Nec 3450, DVD Teac 516,SB Audigy ES, 2 wentyle w obudowie no i GF 6800 Ultra PCI-E.. Z góry dzięki za przemyślenia.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Ten kalkulator możesz sobie od razu odpuścić, jedyne co możesz na nim wyliczyć to ile prądu zużyjesz na tym konfigu. Zasilacz i jego wydajność to o wiele bardziej złożona sprawa niż 360W na etykietce. A co co szefa, to powinien pociągnąć taki zestaw, tyle, że już bez żadnego zapasu mocy, więc bezpieczniej byłoby sprzedać to co masz i kupić mocniejszą zasiłkę. Jaką? o tym jest spory temat na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blast Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 (edytowane) Ten kalkulator możesz sobie od razu odpuścić, jedyne co możesz na nim wyliczyć to ile prądu zużyjesz na tym konfigu. Zasilacz i jego wydajność to o wiele bardziej złożona sprawa niż 360W na etykietce. A co co szefa, to powinien pociągnąć taki zestaw, tyle, że już bez żadnego zapasu mocy, więc bezpieczniej byłoby sprzedać to co masz i kupić mocniejszą zasiłkę. Jaką? o tym jest spory temat na forum. 1674834[/snapback] Tak tez myślałem co do wszystkich kalkulatorow i tym podobnych.. Zasiłke i tak kupie nowa bo juz czas na to.. 360 swoje pociągneła.. Problem w tym ze toche poszedłem w koszta z ta karta i musze odczekac pare dni ;) zeby znowu wydac jakis cash na kompa.. A zasilacz myśe ze kupie Szefa 450AA-101A .. jak za dwieście pare złotych to, z tego co czytam, bardzo przyzwoita propozycja no i jest Delta.. PS. Wie ktos ile Piont of View 6800 Ultra 256 MB PCI-E pociagnie prądu?? Edytowane 29 Września 2005 przez Blast Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 to w takim razie ,ze mego postu nie bylo . pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...