Skocz do zawartości
niko2003

System Poczty Na Wp

Rekomendowane odpowiedzi

Promują się wszędzie, skrzynki 3 GB. Zapraszamy. To, ze połowa wiadomości nie dochodzi do nich, lub po kilku dniach to jedno.

Teraz przyszło mi coś takiego cytuje:

Użytkowniku,

Zakładając konto pocztowe w WP akceptowałeś postanowienia "Regulaminu

bezpłatnej poczty elektronicznej Wirtualnej Polski".

Zgodnie z w/w regulaminem dnia: 24.08.2005

zawartość Twojej skrzynki pocztowej została wyczyszczona.

Brak jakiejkolwiek korespondencji z wcześniejszego okresu nie jest

wynikiem działania np. osób trzecich, czy wirusa. To efekt skorzystania

przez Administratorów Poczty z przysługującego im uprawnienia - usunięcia

Twojej korespondencji, o ile nie logowałeś się do swej skrzynki

pocztowej przez nastepujące po sobie 45 dni.

Podstawę naszych działań stanowi punkt 5, rozdziału IV Regulaminu, na

który, przypominamy, wyraziłeś zgodę.

"WP jest uprawniona do usunięcia korespondencji Użytkownika, jeżeli

Użytkownik nie dokonuje logowania w swojej Skrzynce Pocztowej przez

kolejnych 45 dni".

Administratorzy Poczty WP

Wiem, że poczta to nie dysk twardy ! Dlatego mam poczte płatną i gmail. Nikt nigdy nie wtrąci się do mojej prywatnej skrzynki, bo ma takie prawo. Konto zakładałem trzy lata temu. Eeech szkoda gadać. Nie dziwi mnie fakt, że WP upadło i spada coraz głębiej.

Mieliście takie ekscesy !

Edytowane przez niko2003

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Promują się wszędzie, skrzynki 3 GB. Zapraszamy. To, ze połowa wiadomości nie dochodzi do nich, lub po kilku dniach to jedno.

Teraz przyszło mi coś takiego cytuje:

Wiem, że poczta to nie dysk twardy ! Dlatego mam poczte płatną i gmail. Nikt nigdy nie wtrąci się do mojej prywatnej skrzynki, bo ma takie prawo. Konto zakładałem trzy lata temu. Eeech szkoda gadać. Nie dziwi mnie fakt, że WP upadło i spada coraz głębiej.

Mieliście takie ekscesy !

1674823[/snapback]

I co Ci nie pasuje!? Wiedział byś o tym jakbyś czytał regulamin bo tam wszystko jest napisane. Nie pasował Ci on to trzeba było nie zakładać tam konta :mur: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wp.pl to tragedia. Omijajcie szerokim lukiem. Kumpel mi polecil i zaluje. Maile potrafia dojsc nawet z jednodniowym (sic!) opoznieniem.

Teraz uzywam o2 do smieci i platnej do powaznych rzeczy i jestem zadowolony. A wp i darmowy onet mam na spam ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I co Ci nie pasuje!? Wiedział byś o tym jakbyś czytał regulamin bo tam wszystko jest napisane. Nie pasował Ci on to trzeba było nie zakładać tam konta

Piękny jesteś. Tak bo ja nie mam co robić, tylko czytać x stron formatu a4 na temat regulaminu. Poczta to poczta. Należy do mnie, jest moją własnością. Im nie pasowało bo potrzebują miejsca na 3 GB danych dla innych użytkowników. A jak tak bardzo dbają, żeby nie było syfu, to niech kasują odrazu konta.

Pozdrawiam mam gmail, nikt nigdy mi tam nic nie skasuje, oraz płatną skrzynkę. Większośc skrzynek portalowych jest o [beep]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poczta na wp to imo skandla mejle dochodzą z bardzo dużym opóźnieniem albo nie dochodzą nigdy, pozattym używam od jakiegoś czasu gmaila i chciałem sobie dac forwardowanie mejli włąsnie na gmaila jak miło mi było kiedy okazało sie że ta usługa jest dostępna w wersji płatnej no śmiech na sali

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W najnowszym komputerswiecie byl test skrzynek e-mail (bezplatych, nalezacych do polskich portali) wygrala ta oferowana przez portal gazeta.pl, pozniej byla interia. O2 jest topiero na 5 miejscu. Jak latwo sie domyslic WP bylo ostatnie. Osobiscie uzywam skrzynki na GMAIL, chcociaz jakis czas temu mialem chroniczne porblemy z zalogowanie, jednak od jakiegos czasu jest juz ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pocztę na wp już wieeele lat. I nigdy nie miałem problemów. Internet mam pare miesięcy, ale jak go nie miałem to bywało pare miesięcy bez logowania i nic się nie działo ;) Teraz mam cały czas te same konto, poczte pobieram na dysk (nie lubie webmaila, wole korzystać z thunderbirda). Ogólnie poczta wp roxuje rulezem ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pocztę na wp już wieeele lat. I nigdy nie miałem problemów. Internet mam pare miesięcy, ale jak go nie miałem to bywało pare miesięcy bez logowania i nic się nie działo  Teraz mam cały czas te same konto, poczte pobieram na dysk (nie lubie webmaila, wole korzystać z thunderbirda). Ogólnie poczta wp roxuje rulezem ;]

Ja mam internet już 6 lat. I mam ten problem, gratuluje szczęścia. Już nie będe narzekać na WP są jacy są, dlatego ich zyski są jakie są. Po prostu omijać łukiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ja zakladalem poczte na WP to bylem w szoku. Super szybka i wszystko cacy. Pamietam jak wtedy na interi mialem transfery w bajtach a maile sciagaly sie godzine. Po przesiadce na WP bylo super.

Teraz nie powiem bo poczta fajna ale cos pokopali. Maile niekiedy faktycznie dochodzily mi dosc dlugo i wogle tak jakos dlugo laczyl sie program pocztowy ze skrzynka ale to chyba wynikalo z jakis problemow technicznych. Narazie zlego slowa nie powiem o WP.

A 3GB po co to komu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przez 2 lata moja poczta zajmuje... 22 mb.. ;D

Ja tam kozystam z O2 (smieci, net, cod i takie tam), onet (moj oficjalny mail), onet (tylko do allegro) i tyle...

Mam jeszcze konto na gazecie, gmail... ale nie kozystam.

Z onetu poczte sciągam, z o2 dostęp przez www i tlena :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam skrzynke m.in. na wp od 2 lat. Nigdy nie miałem sytuacji by mail doszedł z opoźnieniem większym niż kilka minut czy nie doszedł wogóle. Transfery mam w porządku, zero problemów z logowaniem. Przysyłają trochę dużo reklam, ale co się dziwić jak za darmo. Nie jechać po mnie, opisuje tylko swoje doświadczenia z wp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się z tym, że opcja z kasowaniem korespondencji po 45 dniach przez administratorów jest bez sensu, ale z tym, że mejle nie dochodzą w ogóle już nie. Mam na wp skrzynkę od 4 lat i zawsze wszystko dochodziło [odpukać puk puk:]], ale cóż może faktycznie trzeba będzie pomyśleć o zmianie skoro piszecie, że wam się to zdarzyło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja korzystam z tej poczty co dawali do podzelenia samemu 100mb w neostradzie ponad 2 lata temu :D i nigdy zadnych problemów niebyło :P

a wp to porażke, kiedyś miałem ale zawsze chodziła bardzo ślamazarnie i maile przychodzily z opuźnieniem :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tez mam konto na wp.pl ale raczejz przyzwyczajenia, bo konta bankowe ,allegro itp mam ponade na ten mail.

fajnie ze teraz jest 3GB choc mi to kompletnie nie potrzeabene,

fakt ze wiadomosci czasami dochodza z paruminutowym opoznieniem, ale zawsze dochodza. Dla mnie najwiekszy minus ze poczta przez www dlugo sie otwiera.

na plus dobry skaner antywirusowy.

Jakbym mial teraz wybierac to zalzyl bym konto na gmail albo na interii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe.. to do mnie ostatnio z interii (albo z prv.pl) przyszedł mail że moje konto www zostanei oczyszczone jeśli go nie potrzebuję.. Dopisali że nie logowałem się na nie od początku tego roku.. co jest dosyć interesujące bo praktycznie co 2 dni upgrejdowałem stronę tam się znajdującą :]. Do tego logowałem sie i na prv i na www przez poczte.. :]

no cóż...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi