ravenclaw Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 No więc mam najnowszą wersje Nero. I jest mały problem przy wszystkich wersjach nera zawierających nero expres po 1 uruchomieniu nero zwyłe przełącza się na expresa samoczynie sprawdzałem już kilka wersji i zawsze tak samo. Juz wszyskiego próbowałem żby tylko było same nero?? Prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Co to jest nero express ? Ja mam wersje 5.5.9.0 i nic takiego nei mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Problem w serialu :D Zmień na inny........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Dzięki za odpowiedź a jak się będzie powtarzało to co?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 A wie Ktoś co to może być; mam wypalarke Teac 40-12-48 i najnowsze Nero, coś się robło i płytki cd-r wypala z prędkością x16 (nagryware wykrywa dobrze ale pojawia się komunikat max write x16) O co chodzi????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Podmień na najnowsze wnaspi32.dll (jest na stronie Nero) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Qrde okazał się klucz hehe ale teraz dobrze a pozatym pytanie nie mam symulacji jak ją włączyć?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...