Jurmungandr Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Zakladam sobie nowa stronke, tworze plik index.php chce ja otworzyc a tu cyk i co mi wyskakjue :blink: : Forbidden You don't have permission to access /index.php on this server. -------------------------------------------------------------------------------- IPL/1.3.31 Server at www.bestyper.strefa.pl Port 80 Ktos juz spotkal sie z takim problemem? - bede bardzo wdzieczny za pomoc Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 link wygląda na to że nie masz praw do pliku :) Problem leży albo po stronie serwera www, albo praw w systemie plików na serwerze. Albo admin zablokował php - pliki html i obrazki działają? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurmungandr Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Tylko jak moge nie miec praw do pliku skoro to moja strona :blink: ? Sprawa wyglada tak ze w postaci html wszystko dziala dobrze, tylko ze mi zalezy na utworzeniu strony w php. Byc moze problem jest w pliku .htacces gdzie znalazlem nastepujace polecenia: RemoveType .php RemoveHandler .cgi RemoveHandler .php RemoveHandler .php4 RemoveHandler .php3 RemoveHandler .phtml RemoveHandler .pl niestety nie moge go edytowac ani usunac :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaj* Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 No to ci admin odcial php, cgi, perla . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 dokładnie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...