dadziuk Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Nie wiem które kupić! Ma ktoś może jakieś doswiadczenia z tymi katodami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 (edytowane) Ja mam sharkona niebieskie i jak dla mnie za słabo świecą :| Są tak jakby przytłumione (albo ja już ślepy jestem :P). IMO lepsze są sunbeamy. Edytowane 29 Września 2005 przez Barthezzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Barthezzo napisał(a): IMO lepsze są sunbeamy. 1675224[/snapback] Postapiłem tak jak mówiłeś B) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=64633510 Zobaczymy jak się będą sprawować :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Dobra jeszcze jedno --> wiecie czy można zmniejszyć napięcie które dochodzi do inwertera np z 12V do 7V (chodzi mi o słabsze świecenie katod)??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...