Skocz do zawartości
adrian351

Nowa Karta Grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Siema mam płyte BX2100 z procesorkiem pentium III 600E MHZ Copermine.Mam w niej od zawsze karte graficzna Savage4 32mb na slocie AGP i jesli dobrze mi sie wydaje to 2x.No i mam takie pytanie czy moge tu włozyc karte 64mb a moze jeszcze wiecej:)pewnie wiecej to nie...hehe.Moglibyscie mi pomoc i powiedziec co tu fajnego moge wsadzic zeby komp lepiej smigał(najlepiej cos z allegro)dzieki wielkie.ELO :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obawiam sie, ze jezeli masz AGPx2 to tylko do takiego slotu musisz szukac grafiki bo jest zasilany wyzszym napieciem, ktore mogloby zaszkodzic grafie przystosowanej do AGPx4 i x8.

Mysle, ze jak na Twoj prehistoryczny komp zarzucisz jakiegos GF2ti to i tak dostaniesz szoku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No patrzylem na takie.A moze to byc taka ktora ma 64mb.Mam pomysł ... wyslijcie jakiegos fajnego linka z allegro...to mi bardzo ułatwi.dzieki

1675561[/snapback]

Fajny link

Jeszcze fajniejszy

Obie karty to kosmos jak do takiego kompa, ale raczej nie opłaca się brać niczego słabszego, bo ten Savage to chyba coś a'la TNT2. Ewentualnie Geforce'a 256 z DDR.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam kolejne pytanie:a moge wsadzic karte do gniazda PCI,a jesli tak czy to jest jakas roznica,bo widzialek karty na PCI i mnie to zastanawia.dziena.elo

:oops:

1677200[/snapback]

Zostaw to w spokoju.ELO :lol: Edytowane przez rxg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No te radeony sa chyba dobre i mysle ze podobne jakosciowo do GeForce'ow,tylko duzo drozsze z tego co patrzylem.To zostane jednak przy GeForce.

PS.czekam na fajne linki :lol:

PS2.zapomnialem powiedziec cos bardzo waznego:moj budżet to nie wiecej niz 100zł(czym mniej tym lepiej...hehe)

ELO

Edytowane przez adrian351

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...