Jodlasty Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Moj kumpel ma taka płytę i nie chce mu chodzic procek na niej miał ktos z was taki problem? Bios jest aktualny a "zwykły" XP1700 chodzi normalnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Nikt nie wie co może być z tą płytą nie tak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartinKay Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 wina nieaktualnego biosu.. sciagnac i aktualizowac o ile mozliwe.. u mnie tez nie chodzi poprawnie thoroughbred.. wykrywa jako unknown cpu type ale wszystko dziala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Ściągnij jajnowszy bios i wszystko powinno być OK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 no własnie oto chodzi ze jest najnowszy bios i nic :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartinKay Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 watpie zeby dalo sie cos z tym zrobic :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 czyli co zmiana płyty wchodzi w gre? a mam jeszcze jedno pytanko czy na mojej też nie pójdzie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartinKay Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 prosty sposob: sprawdz, podejrzewam ze bedzie chodzil... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 prosty sposob: sprawdz, podejrzewam ze bedzie chodzil...Raczej nie. DRV4 od DRV2 rozni sie tylko kontrolerem Ata133. Wiec raczej tez nie pojdzie. Moim zdaniem trzeba zmienic plyte główną. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 watpie zeby dalo sie cos z tym zrobic :(OT: Martin, próbowałeś kręcić swojego thoroughbred'a?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartinKay Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 max co dalo sie wyciagnac to 1725, gdzies o tym pisalem zaraz poszukam.... http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=14682 teraz spokojnie sobie chodzi na mnozniku x12 (jest odblokowany fabrycznie) bez zmiany napiecia.. na 12.5 tez idzie choc czasem nie rusza z tego wzgledy ze 1) plyta nie rozpoznaje 2) nie mam opcji w biosie na 12.5 mam tylko 12/13/14 smieszne to ale chodzi wiec nie marudze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...