Yeti666_PL Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 (edytowane) MP demo już jest. Wydaje mi się, że to najbardziej realistyczny RTS jak do tej pory. Najlepsze, że czasem wystarczy 1 precyzyjny strzał z AT albo czołgu aby zniszczyć czołg przeciwnika. Demko jest dynamiczne, gra się super. Edytowane 30 Września 2005 przez Yeti666_PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Mozesz jakiegos linka do tego dema wrzucic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti666_PL Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 (edytowane) Mozesz jakiegos linka do tego dema wrzucic? 1676390[/snapback] Na życzenie: Blitzkrieg 2 MP demo P.S. Ale z Ciebie nygus :D Edytowane 30 Września 2005 przez Yeti666_PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 pozwolilem sobie odkopac temat bo mam nurtujace pytanko. Mialem jakias czas temu demko tej gry i na kompie z podpisu + FX5200 gra dziala tragicznie i tak samo wyglada :( czy teraz na 6600GT moge spodziewac sie plynnej gry w dosc "ladnych" detalach ? Sciagnal bym sobie demko ale mam troszke za wolne lacze. Moglby ktos sie wypowiedziec ktos gral w ta gierke ?? Pierwsza czesc strasznie mi sie podbala i chcialbym pomeczyc dwojke ;] ale nieiwme czy procek i ram da rade :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...