Ircu-88 Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Moze ktos wie jak zrobic by zwsze u kazdego stronka odpalala sie z wybrana przezemnie czcionka! Bo u mnie wsyztsko wyglada miodnie (z zainstalowana czcionka w systemie) ale u innych lipa (standardowe) Czy trzeba ja jakos wwalic na serwa? i jaki wpis zeby dzialalo? help.. :( jestem zielony w HTML! a bardzo mi zalezy wlasnie na tym by byla to konkretna czcionka na stronce! help help :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 można to obejść, umiejszczając tekst w klipie flasha .... żeby doczepić czcionkę trzeba ją najpierw umieścić na serwerze - a tu się ocieramy o prawa autorskie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ircu-88 Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 no wlasnie... jak to zrobic? grunt w tym ze to moja czcionka.. robiona pzrezemnie.... :( czy ktos moze mi pomóc..? chce by odpalala sie z serwera. help :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ircu-88 Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 :lol2: THX! :) ;] ;] ;] ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...