Hex Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 (edytowane) :arrow: Cześć..Czy ktoś z Was, ma może zainstalowane u siebie jednocześnie dwa HDD.. jeden na SATA, drugi w ATA-133.. Jak to współpracuje ze sobą ?.. Czy taki układ nie powoduje konfliktów ?.. Jestem w trakcie składania blaszaka...Myślę o zakupieniu drugiego dysku: Seagate 200 Gb SATA .. z starego kompa zamierzam wyciągnąć Baracuda IV 60 Gb 7200 i wrzucić go na IDE.....mobo >MSI K8N Diamond... Proszę o podpowiedź.. :?: ------------------------------------------ >> Przesiadka na 64bity << Edytowane 30 Września 2005 przez Hex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 nie ma problemu... tylko system postaw na dysku SATA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vtg Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Wszystko będzie dobrze. Gdyby miało być inaczej to by razem nie robili SATA i PATA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hex Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 (edytowane) ;-) ..dzięki men za wsparcie...wolałem się upewnić.. "męcze" właśnie moją nową budę.. Edytowane 1 Października 2005 przez Hex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...