elpresspl Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Witam brac Tweakowa!! Mam otoz taki problem. Od jakiegos tygodnia pracuje w sklepie komputerowym jako serwisant, i jest taki problem. Dostalem kompa ktory byl u nas wczesniej skladany (przez mojego poprzednika) i wszystko pieknie, nowy Windows i te sprawy. Jest tylko jedno urzadzenie z ktorym mam problem. Nie mam do kompa zadnych plyt ze sterownikami (w sumie z tym to sobie juz poradzilem) ale chodzi glownie o sterownik do tego urzadzenia. Koles nie dostal zadnych plyt do kompa ze sterownikami (moj poprzednik wszystkie plyty ze sterownikami etc. zostawial u nas a jak odchodzil to wszystko pozabieral). Na temat urzadzenia wiem tylko tyle ze sluzy do przekazywania obrazu z kamery na monitor. Na tej karcie pisze tak: DS-416_8 rev. B2 HiNT PCI-PCI Bridge 0318 I nic wiecej. Sa jeszcze 4 radiatorki ale nie wiem co pod nimi na chipach pisze a nie chce ich zrywac bo nie mam ich czym przykleic z powrotem. Moze jakies sugestie. Dzieki -el' P.- P.S. Sorry za niezrozumialosc wypowiedzi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...