AceSkubi Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=18095 Mam zamiar kupic zasilacz jakis dobry do mojego kompa. Doradzcie czy za ta cene (250zł) dostane cos lepszego ;> I czy wogule dobrze robie ze kupuje go czy lepiej poczekac na te nowe obudowy BTX bo tam chyba sa inne zasilacze o ile sie nei myle ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 1675676[/snapback] Wejdź na mojego linka w podpisie na samym dole. Jak masz jakąś grafę na wymianę to dostaniesz tego potwora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AceSkubi Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Nie no interesuje mnie tylko ten co w temacie :P :D a grafy nie zamieniam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...