tymka Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Witam co sądzicie o tej płycie My Webpagewarto kupić do taniego zestawu domowego z procem celeron 2,5 G w sklepach spotykam sie z opinia ze sis to badziew dzieki za opinie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Repthile Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 (edytowane) Nie podoba mi sie. Nie kupił bym jej napewno. Chyba ze komputer bedzie Ci slozyl tylko do prac biurowych, bo ma k. graficzna:) Edytowane 29 Września 2005 przez Repthile Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 eee sis... lepiej jeszcze troche pozbieraj i kup cosik na intelu 865pe (np asus, abit... nawet gigabyte i inne mid-endy, ważne ze na dobrym chipsecie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymka Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Dzięki za wypowiedzi. Mam jednak pytanie czy Sis jest niedobry bo to sis czy ma jednak jakas namacalną wade. Jako jedyny w tej klasie plyt obsluguje ATA133 mam dysk ktory bedzie pod tym pracował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 (edytowane) z tego co wiem to jest mniej wydajny (poszukaj na necie testów porównawczych asusa p4p800 i p4s800 - praktycznie to to samo co odpowiednio p5p800 i p5s800) i ogólnie intele luba intele... były pojedyńcze przypadki, kiedy nieintel był lepszy od intela - z tymi samymi opcjami) Edytowane 1 Października 2005 przez Ganeon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...