bartek46op Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 bedzie pasowal do ninji II? http://www.cooling.pl/scythe-cpu-cooler-st...ukt,551225.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusdel25 Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 Żeby nie zakładać nowego tematu zadam pytanie tutaj. Zastanawiam się nad wymianą chłodzenia na procku (Freezer 7) i myślę, aby kupić Ninje (używaną raczej). Miałbym do Was prośbę :rolleyes: Mógłby mi ktoś napisać jakie ma temperaturki na rdzeniach? Najlepiej procek E5200 (może być też inny pokrewny), tylko podajcie dokładne taktowanie i napięcie rdzenia. Testów już sporo przeglądnąłem i nie wiem czym się sugerować, dlatego najlepiej będzie jeśli ktoś z forumowiczów poda swoje temperatury i porównam to ze swoim obecnym chłodzeniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobian Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 Nie kręcony E5200 przy wygrzewaniu OCCT ma 42-43* - Ninja z wentylatorem na 650 obr. Kręcony na 3800MHz stres 68-69* - z wentylatorem na 800 obr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusdel25 Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 Dzięki wielkie. U mnie na Freezerze 7PRO (podstawka wypolerowana na prawie lusterko) przy 3839MHz (1,328V) w OCCT (30 minut testu LINPACK) max 63*C, więc jednak szkoda zachodu i poszukam czegoś lepszego od ninji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viperus Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2010 Jest jakiś sposób żeby zamontować tę wersje NINJA na socket 1156 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...