edek_ Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Witam. Zakupiłem laptopa w USA jednak musze kupić jakąś przetwornice żeby podlaczyc go w Polsce. Nie znam sie na tym czy ktoś moze mi doradzic jakas bezpieczna czyli z jakims atestem ze mi nie spali kompa i gdzie ja kupic? Dzieki serdecznie za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 moze latwiej bedzie kupic zasilacz dedykowany do modelu laptopa ktory posiadasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edek_ Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Dzieki za odpowiedz ale kompletnie sie na tym nie znam.Mozesz napisać wiecej z tym zasilaczem? Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ejko Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 @edek Poprostu należy udać się do sklepu komputerowego (jeżeli chcesz się pozbyć kłopotu polecam VOBIS, fakt będzie troszkę drożej) lub poszukać w internecie. Napisz jaki to model laptopa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edek_ Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Komputer to CompaqM2000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ejko Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Jak udało mi się sprawdzić (moje źródło) masz napięcie na wyjściu 18,5V. Są to zasilacze: - Samochodowy http://www.allegro.pl/show_item.php?item=65888235 - Domowy http://www.allegro.pl/show_item.php?item=64448023 Sprawdź jedynie końcówki. Chyba że masz kabel wyściowy z zasilacza do laptopa odczepiany więc nie będzie problemu. Ten allegrowicz doświadczony jest w zasilaczach więc pytania można śmiało mu zadawać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edek_ Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Dzieki bardzo za pomoc. Tak mam zasilacz oraz kabel do laptopa oddzielnie.Myslalem ze musze kupic koniecznie przetwornice co daje dodatkowy balast:) Skoro wystarczy nowy zasilacz to super. Pozdrawiami jeszcze raz dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...