Bobslej Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Czy istnieją jakieś BIOSy dla Asusa K8N, w których mozna zmienić Vcore?? bo do OC jestem gotów (Fryzjer 64, Zalman na NB) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 nikt nie odpowie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 nikt nie odpowie bo takich biosów po prostu nie ma...myśląc o oc kupuje sie porządną płyte <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 nikt nie odpowie bo takich biosów po prostu nie ma...myśląc o oc kupuje sie porządną płyte <_< to ten asus to taka zla plyta???,tak sie sklada ze wlasnie kupilem ta plyte za bardzo fajna cene,i choc nie zamierzam jakos bardzo krecic proca to jednak nie sadze aby ta plyta byla az taka zla, czy ktos potkal sie z takim oznaczeniam tej plyty:k8n-eayz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 na wielu płytach poblokowane możliwość zmiany napieć na sempach 2500, 2600 i 2800 Kto nie zastanawia sie jaką płyte kupuje ten potem cierpi. Trzeba było brac gb-taniej i do tego świetne o/c... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 na wielu płytach poblokowane możliwość zmiany napieć na sempach 2500, 2600 i 2800 1680444[/snapback] to cos nie ma regulacji napiec w ogóle :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 (edytowane) w sklepie nie mieli... a ponoć kapryśna ta K8NS... a na Asusie to mogę max dać FSB 245 (+22%) bez Vcore (hehe na AXP to nie do pomyślenia) PS te sępy to kozacka zabawka bez porównania do D1800 Edytowane 3 Października 2005 przez Bobslej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 w sklepie nie mieli... a ponoć kapryśna ta K8NS... a na Asusie to mogę max dać FSB 245 (+22%) bez Vcore (hehe na AXP to nie do pomyślenia) PS te sępy to kozacka zabawka bez porównania do D1800 1681241[/snapback] no baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo kapryśna jest k8ns, nie widzi mi 1gb ramu, i co 5 minut mam reset :-| ale da sie żyć zwłaszcza ze moge dac HTT 325 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 (edytowane) po pierwsze: ogranicz te baaa...aaardzo po drugie: po pytam się czy można wymienić na gwarce. po trzecie: 8x325-2600Mhz... no i mamy S2600 z prawdziwego zdarzenia Edytowane 3 Października 2005 przez Bobslej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 ja tam mam 0 problemów k8ns ale problem z procem- 2466 to max co wyciskam w spi16m.. na codzień 2443 idzie stabilnie jak skała i koniec proca na tym..a płuyta ma jeszcze duuży potencjał... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsuyoshi Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Kto mi moze pomuc i powiedziec jak zflaszowac bios w tej plycie z poziomu DOS Bo jakos mi niewychodzi .Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...