pitbike Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Witam! w kompie mam wlozona kosc kingstona 333mhz, 256mb ddr i zastanawiam sie nad rozszerzeniem pamieci, planuje kupic jakies 512mb myslalem nad kingstonem 400mzh Na mojej plycie Viarama U8799 biostar mam tylko 2 sloty (do 400mhz) na pamiec wiec nie oplaca sie chyba kupowac 256mb jak mozecie to doradzcie kasa na nie to ~200 zl raczej nie bede ich podkrecal beda chodzic standardowo. Myslalem o tych: http://www.arest.pl/index.php?inc=produkt&...tid=3&grupa=232 czy jak bede mial jedne na CL 2.5 a drugie nie, beda sie klucic? i czy moze te 256 da rady na 400mhz podkrecic :] albo cos. z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Jeśli ci kasa nie pozwala na coś pewniejszego to wrto spróbować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...