_nc_ Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 witam. Posiadam irde pod usb i jest ona po prostu @#$%^. telefon mi mikrywa kiedy sobie sama zechce. zastanawiam sie czy warto zmieniac ją na irda pod płytę główna ? czy ta druga bedzie działa dobrze ? pod usb posiadam tą click a chce kupić tą click Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Ja miałem taką pod płytę i zawsze działała świetnie. Sprawdz, czy masz na płycie odpowiednie wyjście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stuku Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 System rozpoznaje Ci ją jako MA-620 ?? Jeśli tak to poprostu jesteś kolejną osobą która kupiła badziewny produkt który z IR 4 mbit ma tyle wspólnego co maluch z subaru - niby ta podczerwnien oparta jest na dziodzie nadawczo-odbiorczej która działa tylko w trybie SIR - jeśli komunikuje Ci się z telefonem z prędkoscią 9600 jest dobrze. Zdecydowanie kup Irde pod płyte główną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...