hardy99 Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Tak jak w pytaniu, jakie są najlepsze sterowniki do nForce3. Zakładam temat bo nigdzie na forum nie moge tego znalesc. Wszędzie tylko nForce2 i 4. Ja osobiście uzywam częsci sterowników z paczki od nForce2, a czesci od nForce4. Chciałbym jednak wiedziec jakie są najlepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gabor Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 również przyłączam się do prośby!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEN Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Witam, ja uzywam nvidia nforce wersja 6.67 sciagniete chyba z guru3d. Dzialaja bardzo dobrze, do tego aktualizuje dzwiek z oficjalnej strony nvidii i gitara gra. Tez mnie to denerwuje ze wszyscy tylko paczki dla nf2 albo nf4 robia qrcze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...