LEoN37 Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Mam mały problem z moimi głośnikami a może Winampem. Problemem jest to że jak słucham czegoś na głośnikach Creative T5900 to grają mi tylko 2 głośniki i basy. We wszystkich pozostałych aplikacjach jest normalnie. Próbowałem przeinstalować sterownik i Winampa ale nic nie dawało. Moja karta to Sound Blaster Live 5.1 24bit. Jaka może być tego przyczyna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Mam mały problem z moimi głośnikami a może Winampem. Problemem jest to że jak słucham czegoś na głośnikach Creative T5900 to grają mi tylko 2 głośniki i basy. We wszystkich pozostałych aplikacjach jest normalnie. Próbowałem przeinstalować sterownik i Winampa ale nic nie dawało. Moja karta to Sound Blaster Live 5.1 24bit. Jaka może być tego przyczyna? 1676837[/snapback] W ustawieniach przecież możesz wszystko odpowiednio zkonfigurować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
th0rner Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 moze wlącz Creative Music Surround Sound (CMSS) lub CMSS2 (jak masz/mozesz) w opcjach sterownika (EAX Advenced u mnie). po tym na pewno powinny dzialac wszystkie glosniki. nie zapomnij przy tym przesująć suwaka na środek bo u mnie deafultowo jest na samej gorze ;) btw. jest teraz taka wersja Winampa Surround 5.1 (ver5.1 i do glosnikow 5.1) i tez sie niezle spisuje :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...