Skocz do zawartości
samhain

Pomaranczova Revolucja Realitynet

Rekomendowane odpowiedzi

zasade? tzn nazywanie tej promocji rewolucja?? wiesz mi sie wydaje, ze w chwili jak ta promocja sie pojawiala to byla to pewna rewolucja. moze nie duza, ale zawsze...

ja zlozylem u Sama zamowienie 2 dni po rozpoczeciu i tego samego dnia sprawdzalem ceny w innych sklepach... i wszystko bylo drozsze. obecne, nizsze ceny u konkurencji sa zapewne reakcja na obnizki w reality.

a juz z mojego punktu widzenia jest to ogromna rewlucja... przed promocja nie bylo mnie stac na kupienie tego co chcialem do zlozenia WC, podczas promocji bylo juz mnie stac... moc cos kupic a nie moc to jest juz rewolucja...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym to nazwał raczej promocją-fajna ale "tylko" promocją jakich wiele.

Taki np x2p jest teraz tańzy o te 20zl i to też promocja a nie rewolucja.

Mysle,zę większosć osób nie zadawała sobie sprawy z pojaienia sie w polsce black water. W porównaniu do Bi ceny są rzeczywiście rewelacyjne , ale sam jest tylko jednym ze sprzedajacych je. Nam sie wydawało,zę wygrzebał dla nas specjalnie te frezery za pół ceny i dlatego wszyscy byli zachwyceni.

Teraz przynajmneij ja ale pewnie nie tylk oczuje sie ciut zawiedziny-fakt są tanie, prawdopodobnie ta promocja wymusiła sapdek cen w innych sklepach ale to już nie to...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a czego wy oczekiwaliscie od Sama ? ze bedzie bloki sprzedawal po cenie zlomu ? fakt faktem, spodziwalem sie wiecej produktow, ale takie marudzenie to przesada, on nie jest z PCK i raczej nie bedzie doplacac zebyscie sobie kibelki poskladali

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i teraz sie zacznie prawdziwie tfikowa wymiana zdan ... - darujmy sobie

Sam sie stara brawo mu za to :) trzeba sie cieszyc i zyczyc mu wiecej takich akcji spowoduje to takze pewnie spadki cen u innych a przeciez chyba na tym kazdemu z nas zalezy :) a potem kazdy bedzie mogl sobie wybrac cos dla siebie w stosownych cenach

szkoda tylko ze na tym forum pozostale firmy nie prowadza swoich kampani ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam po dlugiej przerwie (mocne klopoty zdrowotne - ale nie cieszcie sie, nie umieram - jeszcze)

wiecie co... teraz to sie czuje jak wujek ze stanow ktory kupic Wam merca a Wy marudzicie ze w czarnym kolorze...

KIEDY innefirmy obnizyly ceny chlodnic KIEDY? dluuugo po ogloszeniu revolucji, daja gratisy? NIE ZAUWAZYLEM... to ze ktos zamowil Freezera na poczatku to NIEWYDAWAL 30 czy tam 50 pln to bylo ok... ale dlaczego na moja MOCNO zakrojona akcje reklamowa i promocyjna nagle wiekszosc sklepow obnizyla ceny?

Zobaczcie OD KIEDY ja mam takie ceny... ktos moze sie nagle obudzil ze mozna cos kombinowac i robic promocje, dogadac sie z kims o cenach aby ludzie mieli lepiej...

nie poradze nic z cenami... chcecie abym jeszcze zjechal z cenami? Wybaczcie :mur: :lol: :lol: :lol: ale w tym momencie juz sie moge zamykac, wiecie dlaczego? Bo mi sie nie bedzie chcialo tego robic...

zreszta ja mam jedna odpowiedz na to wszystko... ;) jak sie cos komus nie podoba nie musi kupowac u mnie skoro twierdzi ze jestem nie fair i mam slabe promocje... zapraszam do sklepow gdzie nie obnizaja cen i maja standardowe ceny... skoro dla nektorych na jednym produkcie 20 pln to malo... ;) (zloz cale wc...)

moja misja sie spelnia - obnizenie cen na WC w Polsce... od momentu wejscia na rynek ceny spadly (w zaleznosci od produktow) nawet o 40%, marudzicie? foh! nie bedzie promocji dla tych, ktorzy nie chca skozystac...

a przepraszac? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: wybaczcie :lol: :lol: :lol: i co moze drugi produkt gratis? ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie , uważam że Sam sie bardzo postarał i wielkie brawa dla niego. Żeby nie on drodzy koledzy to napewno by i inne sklepy nie obniżyły cen. Niemam nic do was - za dużo chyba oczekujecie, ktoś sie stara a Wy potem marudzicie. Według mnie powinniście docenić czyjś (Samhaina) nakład pracy na to. Tyle ode mnie. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym to nazwał raczej promocją-fajna ale "tylko" promocją jakich wiele. 

Teraz przynajmneij ja ale pewnie nie tylk oczuje sie ciut zawiedziny-fakt są tanie, prawdopodobnie ta promocja wymusiła sapdek cen w innych sklepach ale to już nie to...

1697964[/snapback]

a jaka myslales ze to bedzie promocja? mega wypasna mieszkanai za darmo? ;)

hmm a co mialem zakazac innym sklepom na podejmowanie decyzji marketingowych? no wybacz ale to co mwoisz to niepowazne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eee mozę amcie racje. JEdnak na początku nie tylko mnie wydawało sie ,zę te chłodniczki to są za ł darmo i tylko Sam je ma. Okazało sie że nie całkiem... ale ok zawsze pare dyszek taniej.

Natomiast nie bardzo rozumiem zagranie z tym frezerem- po co to czarowanie jak to

Black Water dostepny w innych sklepach? Po co sprzedawanie pod inną nazwą?

Miało to odróżnic je od tych z innych sklepów cz jak?

A co do promocji-procek do nagrzewki gratis to fajnie by było :wink:

Ale moze lepiej np jakiś zestawik bloczek na pvroce, ew. jeszcze na grafe+ pompka+ nagrzewnia+ wiatraki i inne [ciach!]ły= zestawik z odpowiddnio niższą ceną niż poszczególne elementy?

Co wy na to?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Natomiast nie bardzo rozumiem zagranie z tym frezerem- po co to czarowanie jak to

Black Water dostepny w innych sklepach?  Po co sprzedawanie pod inną nazwą?

Miało to odróżnic je od tych z innych sklepów cz jak?

A co do promocji-procek do nagrzewki gratis to fajnie by było  :wink:

1698253[/snapback]

bo jakbys nie wpadl ja Freezera sprzedawalem wczesniej niz BW weszlo do PL... wiec pytanie chyba nie do mnei co z freezerem a reaczej co z BW...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Narzekacie na promocje u Samhaina? Wasza sprawa, ja dalej nie będę tego rozgrzebywał.

Mówicie że inni też wprowadzili promocje. Racja, jedna oferta jest szczególnie ciekawa:

1706412[/snapback]

po 1 to co to ma z wc wspolnego? Po 2 widać aktualizujać baze ktoś ie ładnie dziabnął i tyle.co w tym dziwnego? Luzka rzecz sie mylić...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zatsanawiam sie mocno nad robienie drugi raz promocji ;) bo skoro niektorym to przeszkadza...

w kazdym razie chcialem poinformowac ze:

po pierwsze primo: ze wzgledu na duza liczbe zamowien promocyjnych, oraz moj nieoczekiwany pobyt w szpitalu... (!sic) wysylka troszke sie opoznia, co nei zmienia faktu, ze kazdy swoj towar otrzyma...

po drugie primo: ze wzgledu na wyjazd na targi jesli ktos chce cos zamawiac... moze... jesli zamowi do jutra do godz: 15:00 bedzie mozliwosc odebrania osobiscie na targach, dodatkowo jesli ktos zamowi do niedzieli wlacznie, otrzyma towar po promocyjnej cenie... mimo ze wysylka bedzie juz po zakonczeniu promocji :)

:) pozdro...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niektórym przeszkadza wszystko i wszyscy, rób swoje.

1706496[/snapback]

no dokładnie. Cały czas każdy narzekał, że WC to droga sprawa itd. Zrobiła się konkurencja, ceny poopadały dosyć sporo to mamy jeszcze promocje, za 150zł możemy dostać nowiutką, pachnacą, glancuś chłodniczke special 4 WC a tu jeszcze narzekają. Ludzie opanujcie się proszę....

dać palec to by chcieli calą rękę...

Samhain jeżeli masz mozliwości to zrób jeszcze jedną promocje :] W październiku może na Freezer 2 by sie nazbierało ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Sam

Tak jest zawsze... bezwzgledu na to... co robisz... i tak bedzie zle. Zawsze sie ktos doczepi. Nawet jakbys sprzedawal po kosztach, to bedzie zle bo cos tam.

Chocbys nie wiem jak sie staral... to zawsze znajdzie sie XX Panow ktorzy znajda powod, zeby zwalic Ci humor.

Jak dla mnie swietna promocja: szkoda tylko, ze tak czy siak nie stac mnie na freezery, i wole grzebac sie ze szrotowymi nagrzewnicami, lutowac itp etc ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja z innych względów przeszedłem na szrotówkę. Volvo od Mućka est po prostu wydajniejsze niż freezer 2 i to o wiele. A nie każdy katuje procka 2vcore.

1706891[/snapback]

oj Benito :) co ty taką podnietę łapiesz, że zapodajesz 2v na Bartona :blink: Przecież to nie jakieś niezwykłe :? A, że masz tak na codzień to moim zdaniem głupota :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oj Benito :) co ty taką podnietę łapiesz, że zapodajesz 2v na Bartona :blink: Przecież to nie jakieś niezwykłe :? A, że masz tak na codzień to moim zdaniem głupota :)

1706979[/snapback]

Hmmm Ja na codzien mam 2,15v (na abicie w BIOSIE)... Hmmm czy to glupota??? Nie sadze... Liczy sie to... JAKA SIE MA TEMPERATURE procka...

Co do... Revolucji to ja mam jadno pytanie... Bedzie moze Freezer 3 ??? Wyslalem z 2 maile juz ale odpowiedzi do teraz nie dostalem :cry:

Edytowane przez Sector19

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do... Revolucji to ja mam jadno pytanie... Bedzie moze Freezer 3 ??? Wyslalem z 2 maile juz ale odpowiedzi do teraz nie dostalem  :cry:

1707007[/snapback]

wszem i wobec informuje ze... moze bedzie ;) moze nie bedzie... :)

bedzie freezer 3 ;) a na maile sorki, ale kilka dni mnie nie bylo i mam KUUUPE do nadrobienia (poczta dzis troszke sie zdziwila jak ilosc paczek zobaczyla ;))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wszem i wobec informuje ze... moze bedzie ;) moze nie bedzie... :)

bedzie freezer 3 ;) a na maile sorki, ale kilka dni mnie nie bylo i mam KUUUPE do nadrobienia (poczta dzis troszke sie zdziwila jak ilosc paczek zobaczyla ;))

1707044[/snapback]

Rozumie :lol: :lol: :lol: :) Cierpliwy jestem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie będe sie z nikim kłucić ale przedstawie sprawe z mojej strony:

Miałem już wszystkie podzespoły na WC, w tym nagrzewnice od poldka i co, i okazało sie że cieknie. Chodze po stronkach najtańsza chłodniczka to 120 zł + koszta przesyłki + króćce czyli wsumie ok 140 zł.

W takim wypadku złożenie WC w danym momencie odpada bo za drogo. Czytam sobie forum, że od października promocja na Reality.

3 października zamówiłem Freezera 1 + króćce + przesyłka = 121 zł a do tego jeszcze dostałem barwnik za friko. Dla mnie to jest "Rewolucja Cenowa" bo żeby nie ona to WC jeszcze by sobie poczekało pare(naście) tygodni.

Ja tam jestem zadowolony.

Oby tak dalej :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...