rafiki20 Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 REZ MI PRZECIEKACO ROBIC PROBOWAC GO USZCZELNIC CZY ODESLAC CO RADZICIE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 1. NIE KRZYCZ PISZ MAŁYMI LITERAMI 2. Pisałem na poprzedniej stronie, że 50 rezów przecieka tak więc wyślij go do sama Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 REZ MI PRZECIEKACO ROBIC PROBOWAC GO USZCZELNIC CZY ODESLAC CO RADZICIE pierwsze co to poinformowac PRODUCENTA!!!! - MNIE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namod Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Producencie ! Po raz kolejny apeluję (tym razem publicznie) o dosłanie brakujących o-ringów i paragonu...Kojarzysz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Producencie ! Po raz kolejny apeluję (tym razem publicznie) o dosłanie brakujących o-ringów i paragonu...Kojarzysz ? Drogi kliencie jak napisalem w odpowiedzi na dwa maile (tym razem publicznie odpowiadam) paragon i oringi poszly juz dawno, jesli nie doszly daj znac... od tej pory cisza, wiec stwierdzilem ze wsio ok... jutro wysylam po raz kolejny... si? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namod Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Jak widać powyżej, znać dałem.Kolejną przesyłkę proponuję wysłać za potwierdzeniem odbioru - wtedy będzie jasność. A swoją drogą - dwa paragony za jeden towar...Hmm...,dziwne...Ciekawe co na to kasa fiskalna...Nie będzie protestować :) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Jak widać powyżej, znać dałem.Kolejną przesyłkę proponuję wysłać za potwierdzeniem odbioru - wtedy będzie jasność. A swoją drogą - dwa paragony za jeden towar...Hmm...,dziwne...Ciekawe co na to kasa fiskalna...Nie będzie protestować :) ? nie pod warunkiem ze ma opcje KOPI paragonu :) paragon zaksiegowany, a kopie mozna zrobic wiec jaki problem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 ten kto robil te rezerwuary powinien zostac powieszony za j..a. juz pomijajac fakt ze mi malo kompa nie zalalo to znowu opoznienia i dodatkowe koszty.. a tak liczylem na uruchomienie kibelka w tym tygodniu Sam czekam na wiesci co teraz zrobic z tym rezem.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 ten kto robil te rezerwuary powinien zostac powieszony za j..a. juz pomijajac fakt ze mi malo kompa nie zalalo to znowu opoznienia i dodatkowe koszty.. a tak liczylem na uruchomienie kibelka w tym tygodniu Sam czekam na wiesci co teraz zrobic z tym rezem.. Ja dostałem reza z tzw. wadliwej parti a jest w pełni szczelny :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 zobacz czy ci nie ciekną jakieś kropelki, u mnie np raz ciekła kropla na 30min a raz kropla na 3h, nigdy się nie lało ciurkiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 zobacz czy ci nie ciekną jakieś kropelki, u mnie np raz ciekła kropla na 30min a raz kropla na 3h, nigdy się nie lało ciurkiemChodzi w układzie już 2 dni :) i sucho Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 no to jak jest w układzie to dawaj fotki wc :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HawkEye Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Ja dostałem swojego reza wczoraj :) Złożyłem układ poza kompem żeby sprawdzić czy coś nie cieknie i po 24h jest wsio ok :) Pozdrawiam HawkEye Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 no to jak jest w układzie to dawaj fotki wc :Dw weekend :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 a u mnie tuz po nalaniu wody zaczelo kapac i to dosc sprawnie bo kropla na 3-5sec.. przerwa w laczeniu scianek jest dosc spora i ma ze 3mm wiec niedziwne ze sie leje.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 koles co kleil (pozdrawiam praktykanta z podfirmy ;)) juz dostal za swoje :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 no sam jestes, kiedy rezów można się spodziewać? Mam nadzieje że przed piątkiem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 no sam jestes, kiedy rezów można się spodziewać? Mam nadzieje że przed piątkiem ;) marne szanse mimo ze koles zapierdziela ladnie z rezami ;) i juz naumial sie kleic... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 ajj, a miałem nadzieje na złożenie kompa w weekend :/ w sobote nie pracują? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 ajj, a miałem nadzieje na złożenie kompa w weekend :/ w sobote nie pracują? pracuja, ale to nie 3 rezy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 jednego nie da rade na jutro/sobote? :D Mieszkam blisko moge wskoczyć szybko :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz_1987 Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 (edytowane) Zamówiłem w piatek chłodnice na relitynet kiedy sie jej moge orintacyjnie w domu spodziewac <_< <_< Edytowane 20 Grudnia 2005 przez Kosiarz_1987 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nargil Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 spodziewaj sie jej kiedy tylko listonosz zadzwoni do drzwi... archeologu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...