Walker3d Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Witam Dziś jest a raczej już sie kończy :P tzw. dzień chłopaka w związku z tym prosze wszystkie kobietki które są ( a wiem że pare ich jest :P ) na forum o ujawnienie sie i może jakieś małe życznia ?? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 No wlasnie... Ale to one powinny ten temat zalozyc :lol: ZAPOMNIAŁY!! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 (edytowane) Ta uwazaj bo sie doczekasz. Żadna nawet nie pomyślała żeby taki topic założyć bo poprostu nie pamietały, a jak my zapomnimy o ich świetach to starch sie bać Edit: A tak btw panowie "Wszytkiego najlepsiejszego i wogóle ;]" wiem że nie jestem ładną dziewczyną ale może styknie :D Edytowane 30 Września 2005 przez MaKaR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Powinny ale sie wstydzą i dlatego trzeba im pomóc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 na testowym jest topik z zyczeniami ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 na testowym jest topik z zyczeniami ;] 1676984[/snapback] A załozył go... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gri_gor Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 zapomniały... nic nowego ja też zapomniałem ale jak my zapomnimy o 8 marca to jest obraza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 (edytowane) Ale prawda taka, ze ja tez nic o tym dniu nie wiedzialem wczoraj, wiec nie robmy afery :lol2: Edytowane 30 Września 2005 przez und3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 ja tez sie dzis dowiedzialem ;p 5pak dostalem od mamy :):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MyszkA Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Wszystkim forumowiczom ( oczywiście płci męskiej) życze WSZYSKIEGO NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJLEPSZEGO !!! tanszego neta, szybszych procesorów oraz spełnienia marzen (nie tylko tych komputerowych) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 W imieniu swoim i Kolegow dziekuje ;] Nie no, ktos 'pamietal' ;];] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 a to jakis dzien chlopaka jest? wtf? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 a to jakis dzien chlopaka jest? wtf? 1677092[/snapback] Jak widac ;] Sam bylem zaskoczony ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Dzien jak inne dzni tylko że już przeleciał. Mamy weekend i mamy sie z czego cieszyć. Co do kobitek na tym forum to... a propos... są to wogóle osobniki rodzaju żeńskiego ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Dziękujemy Myszko że chociaż ty "pamietałas" :* Tak właśnie panowie to dzisiaj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Wszystkim forumowiczom ( oczywiście płci męskiej) życze WSZYSKIEGO NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJLEPSZEGO !!! tanszego neta, szybszych procesorów oraz spełnienia marzen (nie tylko tych komputerowych) :) :) 1677065[/snapback] Dzieki serdeczne za zyczonka :) :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Dzien jak inne dzni tylko że już przeleciał. Mamy weekend i mamy sie z czego cieszyć. Co do kobitek na tym forum to... a propos... są to wogóle osobniki rodzaju żeńskiego ?? 1677123[/snapback] Jeszcze pytasz ??? :blink: Pewnie że są , jedna nawet prze szmat czasu robiła kawał dobrej roboty w zespole moderującym , przy okazji gorąco ją pozdrawiam :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 ehh jeszcze 5 minut może ktoś się przyłączy ?? ;-) dzięki myszka :-) tak właśnie myślałem o megahertzach ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 (edytowane) No i dowiedziałem się w pore :) Edit: Na moim zegarku juz 00:17 Edytowane 30 Września 2005 przez lspider Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Severus Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 (edytowane) @lspider Super reflex ;) Ja wykorzytywałem ten dzień wczoraj jak mogłem 8) Dziękujemy Wam Miłe Panie :ploom: Edytowane 30 Września 2005 przez Severus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 (edytowane) Dziekuje Bardzo Renicin za slodkie zyczonka :) :) :-P B) a to jakis dzien chlopaka jest? wtf? 1677092[/snapback] Sam nie wiedzialem / zapomnialem :lol: Ale moje sloneczko kochane zlozylo mi zyczonka :razz: Edytowane 30 Września 2005 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iczka Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 ; *~~ chłopcy Spóźnione ale szczere :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 najwazniejsze ze Moja pamietala ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egeba Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 heheh ja terz niepamietam o tym dniu, ale w domku rodzinka mi przypomniala zyczeniami i slodyczmi, a tak btw. o dniu kobiet nie da sie nie pamietac, prasa i media to chucza o tym przez pare dnie naprzod wiec my nie mamy mozliwosci o zapomnieniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Tak że w ogóle na boku dodam to chyba nasze kochane panie z forum cos się mało udzielaja :oops: . My mężczyźni :lol2: przecież nie gryziemy :wink: BiG THX za życzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 :D Heh, ja wogóle nie pamiętałem, że coś takiego istnieje. Ale dziękuję za życzonka( tym paniom co się odezwały) czekamy na więcej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...