Skocz do zawartości
boratsc

Football Manager 2006

Rekomendowane odpowiedzi

Zna ktoś polska (no dobra może być angielska ale to obmniży przyjemność bo z angielskim kuleje :mur: ) date premiery tej debeściarskiej gierki!! Bo szukam tak po tym necie i nie moge nic znaleźć może ktoś już wie z jakiegoś porządnego źródła co jak gdzie kiedy na co i po co ?? I wogóle jaki zmiany wprowadzili ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anglojęzyczna wersja pojawi się w sprzedaży 21 października. Polskojęzyczna jeszcze nie wiadomo (no, później:).

Zmian trochę wprowadzili ale niestety mam linka tylko do tekstu po angielsku...

http://www.sigames.com/news.php?type=view&article_id=1168

PS Na przyszłość zaczynaj szukać od oficjalnej strony producenta gry :)

Edytowane przez Złodziej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tak samo, a demko to nie to samo co full. Chyba w dniu premeiery oryginał kupie wiec mam czas żeby uzbierać z 150zł :mur: Nie wiem jak to zrobie ale musze to mieć... FM05 był genialny to ciekawe jaki bedzie ten... demko w sumie takie jak 2005 a screeny nic nie pokazują zobaczymy... A i mam nadzieje że na moim sprzęcie to bedzie troche szybciej (w co wątpie) bedzie chodziło :mad:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i jak panowie?

Nikt nic nie napisze, jakie wrażenia? :)

Ja ciupię Górnikiem Łęczna. Jest już 2009 rok czyli 4 pełne sezony za mną.

W pierwszym miejsce 4 i Puchar Lata. Porażka w finale z Tottenhamem (Rasiak wymiata - drybling ma chyba z 18 8O )

W drugim - słaba gra i 7 miejsce. W trzecim drugie miejsce i eliminacje do Pucharu Uefa. Niestety na drodze stanęło mi Dinamo Bukareszt, choć walczyłem dzielnie (2:2 na wyjeździe i 2:3 u siebie+czerwo+niewykorzystany karny)

A teraz zdobyłem podwójną koronę i w II rundzie el. do LM stanęło mi na drodze... Dinamo Bukareszt :|

Efekt? 2:2 u siebie i 1:2 na wyjeździe. W takim wypadku nie było nawet pucharu pocieszenia :mur:

Ale nic to, trenuje młodych dalej i jedziemy z tym koksem.

Talenty? Mnóstwo: Grosicki, Bonin, Biskup, Chamera itp itd

No i oczywiście nieoceniona Ameryka Pd. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ty wolisz angielską wersję, bo znasz język, ale nie wszyscy są z niego dobrzy :P

Ja zresztą też wolę gry po angielsku a w FM'a dopiero zaczynam grać, więc jak skończe to wystawie jakąś opinie :]

Edytowane przez Massimo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość krzysiekp89

Wisze, ze temat zanikl :cry: . Pora go ozywic :D . Jakimi gracie druzynami? I jakie preferujecie ustawienia taktyczne ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja gram Atl Madryt:D i gram wsumie takim troche dziwnym ustawieniem - 4-2-2-2 - gdzie dwoch srodkowych pomocnikow ( jeden ma strzalke na DM a drugi na AMF a ci dwaj nastepni sa wyzej - tacy skrzydlowi :) naprawde bardzo dobra taktyka - ot potrojna korona dla mnie ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja gralem w demko barcą wygrałem wszystko co było do wygrania :P

Taktyka: 4-1-2-2-1 :D

Skład

Eto

Ronaldinho- Messi

Xawi - Deco

Marquez

Gio-Oleguer-Stam(kupiony)-Puyol

Valdes

w poniedziałek będzie pełna :D

Edytowane przez Nobish

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość krzysiekp89

Ja gram Milanem 1-4-1-2-1-2

Dida

Maldini, Stam, Nesta, Cafu

Pirlo

Seedorf (Jankulowski), Serginho(Rui Costa)

Kaka

Szewczenko, Inzaghi (Gilardinho)

Idzie na razie niezle i nie narzekam :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

Ja dopiero zaczynam grać w FIFA Manager 2006 ale przedtem grałem w Total Club Manager 2005 (czyli poprzednią część) i jeszcze bardziej mi się podoba. Jak rozkręce się dam znać. A zaczynam Barceloną z ustawieniem klasycznym 4-4-2.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok. Pograłem trochę i jestem pod wielkim wrażeniem tej gry. Powaliła mnie na kolana. Ale nie wiem czy Was też trochę denerwuje ten super dokładny sędzia? Nawet minimalny spalony a już gwizdek i wznowienie gry. Ale co tam super. A u mnie Barca rulez :D

Kurcze już śpię i muszę poprawiać bo wale same błędy :)

Edytowane przez Tommi_bydg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę mnie zawiodła ta gra już w pierwszym sezonie zdobyłem Ligę Mistrzów Celtikiem

Glasgow ,wygrałem puchar szkocji i zdobyłem mistrzostwo Szkocji a reprezentacja Szkocji zdobyła wicemistrzostwo świata i jaki sens ma dalsze granie skoro zdobyłem wszystko co było do zdobycia :/.

Co wam mogę doradzić Wallace z drugiego składu Celticu - jedno z obiawień :] gra jak szatan i nie kupujcie Frankowskiego cały mój budżet wydałem na niego a on strzelił 8 bramek , Maloney 38 , Hartson 20 , a Zurawsli 28.

Za dużo bramek strzelają też boczni pomocnicy według mnie bo 20 bramek Beattiego i 15 Wallaca który zarabiał grosze wydarłem go ze składu junirów to lekka przesada tyle to strzela w sezonie dobry napastnik a nie skrzydłowy.

Dobrze też za napastnikami ustawiać zawodnika u mnie był to Nakamura strzelił 16 bramek i miał drugie tyle asyst.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość krzysiekp89

Ja nie mam tak rozowo :cry: . Gram Milanem i porazki 1 : 3 z Roma sa jak najbardziej na porzadku dziennym :angry: . Czesto sie zdarza, ze laduja mi 2 bramki na sam poczatek meczu, a potem musze sie odkryc zeby odrobic i zawsze jeszcze cos dostrzela <_<

Patch 6.0.3 + spolszczenie

Edytowane przez krzysiekp89

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość krzysiekp89

Po zagraniu kilkunastu meczy stwierdzam co mnie denerwuje :

- podczas meczu, gdy przeciwnicy rzucaja aut w moje pole karne moi obroncy wybijaja zawsze (!) pilke kilka razy pod rzad w aut :?

- bardzo dziwne spalone. Zawodnicy zdaza przebiec z gala pol boiska lub strezlic bramke i dopiero wtedy sedziowie gwizdza :?

- bardzo ciezko jest znalezc robote jako bezrobotny menager, bo albo nie ma ofert albo sa nieprzyjmowane przez kluby :?

Chcialem jeszcze dodac, ze gram z patchem 6.0.3 (link w poprzednim poscie)

Edytowane przez krzysiekp89

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość krzysiekp89

Ludzie pomóżcie konającemu!! Nie mogę włączyć gry. Zainstalowałem gre i zrobiłem wszystko tak jak trzeba, ale wyskakuje mi komunikat żebym włożył oryginalną płyte!! Ratunku!!!!!!!!!!!!!

Bardzo dziwne, ale mi na oryginale nigdy cos takiego nie wystapilo. Ciekawe dlaczego ?

zietek masz pirata - przyznaj sie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi