boratsc Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Zna ktoś polska (no dobra może być angielska ale to obmniży przyjemność bo z angielskim kuleje :mur: ) date premiery tej debeściarskiej gierki!! Bo szukam tak po tym necie i nie moge nic znaleźć może ktoś już wie z jakiegoś porządnego źródła co jak gdzie kiedy na co i po co ?? I wogóle jaki zmiany wprowadzili ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 (edytowane) Anglojęzyczna wersja pojawi się w sprzedaży 21 października. Polskojęzyczna jeszcze nie wiadomo (no, później:). Zmian trochę wprowadzili ale niestety mam linka tylko do tekstu po angielsku... http://www.sigames.com/news.php?type=view&article_id=1168 PS Na przyszłość zaczynaj szukać od oficjalnej strony producenta gry :) Edytowane 1 Października 2005 przez Złodziej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sewsew Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Juy sie nie doczekam.Narazie gram w goldd demo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boratsc Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Ja tak samo, a demko to nie to samo co full. Chyba w dniu premeiery oryginał kupie wiec mam czas żeby uzbierać z 150zł :mur: Nie wiem jak to zrobie ale musze to mieć... FM05 był genialny to ciekawe jaki bedzie ten... demko w sumie takie jak 2005 a screeny nic nie pokazują zobaczymy... A i mam nadzieje że na moim sprzęcie to bedzie troche szybciej (w co wątpie) bedzie chodziło :mad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 No i jak panowie? Nikt nic nie napisze, jakie wrażenia? :) Ja ciupię Górnikiem Łęczna. Jest już 2009 rok czyli 4 pełne sezony za mną. W pierwszym miejsce 4 i Puchar Lata. Porażka w finale z Tottenhamem (Rasiak wymiata - drybling ma chyba z 18 8O ) W drugim - słaba gra i 7 miejsce. W trzecim drugie miejsce i eliminacje do Pucharu Uefa. Niestety na drodze stanęło mi Dinamo Bukareszt, choć walczyłem dzielnie (2:2 na wyjeździe i 2:3 u siebie+czerwo+niewykorzystany karny) A teraz zdobyłem podwójną koronę i w II rundzie el. do LM stanęło mi na drodze... Dinamo Bukareszt :| Efekt? 2:2 u siebie i 1:2 na wyjeździe. W takim wypadku nie było nawet pucharu pocieszenia :mur: Ale nic to, trenuje młodych dalej i jedziemy z tym koksem. Talenty? Mnóstwo: Grosicki, Bonin, Biskup, Chamera itp itd No i oczywiście nieoceniona Ameryka Pd. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki_21 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Siema. Zna ktoś stronke ze spolszczeniem do FM06 bo szukalem i nie moge znalesc.Pilne! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sew333 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Ja tam wole angielską wersje.:) Przyzwyczajenie ze starych cmów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massimo Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 (edytowane) Ty wolisz angielską wersję, bo znasz język, ale nie wszyscy są z niego dobrzy :P Ja zresztą też wolę gry po angielsku a w FM'a dopiero zaczynam grać, więc jak skończe to wystawie jakąś opinie :] Edytowane 15 Stycznia 2006 przez Massimo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Wisze, ze temat zanikl :cry: . Pora go ozywic :D . Jakimi gracie druzynami? I jakie preferujecie ustawienia taktyczne ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ada$ Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Ja gram Atl Madryt:D i gram wsumie takim troche dziwnym ustawieniem - 4-2-2-2 - gdzie dwoch srodkowych pomocnikow ( jeden ma strzalke na DM a drugi na AMF a ci dwaj nastepni sa wyzej - tacy skrzydlowi :) naprawde bardzo dobra taktyka - ot potrojna korona dla mnie ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobish Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 (edytowane) Ja gralem w demko barcą wygrałem wszystko co było do wygrania :P Taktyka: 4-1-2-2-1 :D Skład Eto Ronaldinho- Messi Xawi - Deco Marquez Gio-Oleguer-Stam(kupiony)-Puyol Valdes w poniedziałek będzie pełna :D Edytowane 11 Marca 2006 przez Nobish Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Ja gram Milanem 1-4-1-2-1-2 Dida Maldini, Stam, Nesta, Cafu Pirlo Seedorf (Jankulowski), Serginho(Rui Costa) Kaka Szewczenko, Inzaghi (Gilardinho) Idzie na razie niezle i nie narzekam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Oj ciezko idzie z wami dyskusja :cry: Pewnie dlatego, ze nie mozecie sie oderwac od FM :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi_bydg Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Witam! Ja dopiero zaczynam grać w FIFA Manager 2006 ale przedtem grałem w Total Club Manager 2005 (czyli poprzednią część) i jeszcze bardziej mi się podoba. Jak rozkręce się dam znać. A zaczynam Barceloną z ustawieniem klasycznym 4-4-2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobish Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 (edytowane) Fifa Manager przy Fmie jest jak Fifa przy Pesie-PES 300 razy lepszy :P Wszystkie Fify i Managery z EA Sports ssają Edytowane 14 Marca 2006 przez Nobish Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi_bydg Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 (edytowane) Ok. Pograłem trochę i jestem pod wielkim wrażeniem tej gry. Powaliła mnie na kolana. Ale nie wiem czy Was też trochę denerwuje ten super dokładny sędzia? Nawet minimalny spalony a już gwizdek i wznowienie gry. Ale co tam super. A u mnie Barca rulez :D Kurcze już śpię i muszę poprawiać bo wale same błędy :) Edytowane 15 Marca 2006 przez Tommi_bydg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łuki85 Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 (edytowane) Ja mam polską wersje językową FM jak ktoś chce moge wysłać na meila :) tzn. ten plik z jezykiem polskim :P >>>Spolszczenie<<< Edytowane 13 Kwietnia 2006 przez Łuki85 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Luki85 jak bys mogl to ja sie na to pisze :D gg masz w sygnaturze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łuki85 Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 (edytowane) jeżeli ktoś chce spolszczenie to pisać na gg i podawać nicka z tweka i meila to wyśle :) Edytowane 17 Marca 2006 przez Łuki85 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Trochę mnie zawiodła ta gra już w pierwszym sezonie zdobyłem Ligę Mistrzów Celtikiem Glasgow ,wygrałem puchar szkocji i zdobyłem mistrzostwo Szkocji a reprezentacja Szkocji zdobyła wicemistrzostwo świata i jaki sens ma dalsze granie skoro zdobyłem wszystko co było do zdobycia :/. Co wam mogę doradzić Wallace z drugiego składu Celticu - jedno z obiawień :] gra jak szatan i nie kupujcie Frankowskiego cały mój budżet wydałem na niego a on strzelił 8 bramek , Maloney 38 , Hartson 20 , a Zurawsli 28. Za dużo bramek strzelają też boczni pomocnicy według mnie bo 20 bramek Beattiego i 15 Wallaca który zarabiał grosze wydarłem go ze składu junirów to lekka przesada tyle to strzela w sezonie dobry napastnik a nie skrzydłowy. Dobrze też za napastnikami ustawiać zawodnika u mnie był to Nakamura strzelił 16 bramek i miał drugie tyle asyst. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 (edytowane) Ja nie mam tak rozowo :cry: . Gram Milanem i porazki 1 : 3 z Roma sa jak najbardziej na porzadku dziennym :angry: . Czesto sie zdarza, ze laduja mi 2 bramki na sam poczatek meczu, a potem musze sie odkryc zeby odrobic i zawsze jeszcze cos dostrzela <_< Patch 6.0.3 + spolszczenie Edytowane 18 Marca 2006 przez krzysiekp89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 (edytowane) Po zagraniu kilkunastu meczy stwierdzam co mnie denerwuje : - podczas meczu, gdy przeciwnicy rzucaja aut w moje pole karne moi obroncy wybijaja zawsze (!) pilke kilka razy pod rzad w aut :? - bardzo dziwne spalone. Zawodnicy zdaza przebiec z gala pol boiska lub strezlic bramke i dopiero wtedy sedziowie gwizdza :? - bardzo ciezko jest znalezc robote jako bezrobotny menager, bo albo nie ma ofert albo sa nieprzyjmowane przez kluby :? Chcialem jeszcze dodac, ze gram z patchem 6.0.3 (link w poprzednim poscie) Edytowane 26 Marca 2006 przez krzysiekp89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łuki85 Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 (edytowane) krzysiekp89 ja też gram w wersji 6.0.3 i czegoś takiego nie mam :P Edytowane 13 Kwietnia 2006 przez Łuki85 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zietek Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Ludzie pomóżcie konającemu!! Nie mogę włączyć gry. Zainstalowałem gre i zrobiłem wszystko tak jak trzeba, ale wyskakuje mi komunikat żebym włożył oryginalną płyte!! Ratunku!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Radzilbym isc do sklepu i kupic gre, bo mi to wyglada na pirata <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zietek Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Moje gg: 7309338 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Ludzie pomóżcie konającemu!! Nie mogę włączyć gry. Zainstalowałem gre i zrobiłem wszystko tak jak trzeba, ale wyskakuje mi komunikat żebym włożył oryginalną płyte!! Ratunku!!!!!!!!!!!!! Bardzo dziwne, ale mi na oryginale nigdy cos takiego nie wystapilo. Ciekawe dlaczego ? zietek masz pirata - przyznaj sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelex87 Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 witam. poszukuje spolszczenia do football manager 2006!! jesli znajdzie sie posiadacz takowego pliku z dobrym sercem:) to prosze wyslac go mi na poczte pawelex87@o2.pl z gory dzieki pozdrawiam:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zietek Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 zietek masz pirata - przyznaj sie Tak mam pirata... przyznaje sie :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 pawelex87 masz link do patcha 6.0.3 i do spolszczenie w jednym z moich poprzednich postow Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...