Tommi_bydg Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Witam! Panowie mam problem z zainstalowaniem tego patha 6.0.3. Gre mam zainstalowaną na partycji D. Path podczas instalacji pokazuje lokalizacje w Program Files, gdzie faktycznie gry nie ma zainstalowanej. Po chwili instalator prosi mnie o podanie prawidłowej ścieżki,....... no i tu jest problem. Podaję mu ścieżke dostępu do gry a instalator nie przyjmuje jej :blink: . Macie jakiś pomysł na to? Aha gra była świeżo zainstalowana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meeredith Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 pokazujesz sciezke do katalogu czy do pliku exe ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi_bydg Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Pokazuję mu do katalogu a pliku .exe nie mogę mu wskazać. Pierwszy raz z tym mam do czynienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewoLUTION Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 hej mam pytanie ( kreci mnie to od dawna ) czy mozna jakos w Fm stworzyc wlasnego gracza i go rozijac ?? nowa baza chyba wypada bo jak prubuje wczytac to wyrzuca error <_< ! istnieje jakas mozliwosc :D bo chetnie bym siebie "wychodowal " ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Podajcie jakies talenty w FM -malo platne, malo zarabiajace, w wieku ok. 18 lat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 ej da sie stworzyc druzyne i zawodnikow?? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fruwajek Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Mam problem bo jak odpalam football Manager 2006 to mi okienko wyskakuje że wystąpił błąd i czy chce wysłać raport!!!! Czy wie ktoś czym jest to spowodowane??? Prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 ja nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 ja nie wiem To po co piszesz :blink: Pirat bracie pirat kup w sklepie gierke problem zniknie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 II Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zauwazylem, ze w tym topicu pisze bardzo duzo ludzi z problemami typowo pirackimi. W innych tematach tego nie zauwazylem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ho-key Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Robie właśnie sezon 2036/37 i nadla nie moge sie oderwac od tej giery;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buksik Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 chyba sobie jaja robisz, ja jestem w 2010 roku dopiero co do młodych talentów: jose manuel mendoza, arouca, freddy guarin, amaral, siwahla, dumitru luca, błaszczykowski, mokoena, szetela (taki sobie) jeszcze sporo jest ale zapomniałem ich nazwisk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 ho-key mam pytanie. Grasz całe mecze czy tylko najważniejsze sytuacje i z jaką prędkością ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...