reaktiv Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 (edytowane) Witam. Mam maly problem, mam plyte gl. taka jak w opisie, problem lezy w tym ze zainstalowalem wszystkie sterowniki do plyty itd...podlanczam sluchawki+mikrofon, sluchawki dzialaja, a mikrofon nie... :/ mam wszystko na full ale i tak nic nie dziala, zazaczony mam mikro itd ale i tak nie lapie :/ kumpel mowi ze cos mnie slychac ale bardzo slabo :/ wie ktos moze czego to przyczyna? k.dzwiekowa to Realtek ALC850 zintegrowana :/ Edytowane 30 Września 2005 przez Reaktiv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 A próbowałeś dać do innego gniazda??, bo ja miałem na płycie inaczej i do innego gniezda musiałem dać żeby działało... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 ta, ale nic nie dalo, ale chyba juz wiem co jest nie tak, moj mikrofon chyba poszedl sie.... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...