Adam007 Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Potrzebuję najbardziej wydajną kartę graficzną do gier 3D do 400 zł. Nie chcę inic przerabiać jak np 9550 na 9600. Po prostu jaka jest nalepsza bez przeróbek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...dpost&p=1683287 Czyli GF 6200. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 6200 to też głównie do przeróbek należy (zablokowane potoki) Jeśli się niechcesz zbyt dużo bawić to polecam Radka 9550extrema GeCuba który juz standartowo chodzi jako 9600. Jakby zabrakło mocy to tylko go wystarczy kręcić, zero zabawy w zamiane biosów itede... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Nie wiem czy wiesz, ale GeForce jest szybszy.... Poza tym nawet laik sobie poradzi z podkręceniem go - a przy odbrobinie szczęscia otrzyma GF6600. W sumie wystarczy sprawdzić z iloma potokami działa sprawnie i wgrać zmodyfikowany bios. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 GeForce 6200. W tym przedziale cenowym najlepszy :) nic dodać nic ująć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Przecież za 400zł można już dostać GF6600 nawet na AGP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Możesz podać przykład? Bo osobiście jeszcze nie widziałem... Może mój błąd, ale daj link do sklepu w którym jest za <400zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 http://www.bpsystem.pl/?mp=podzespoly&CA=4...84.16.18&tree=4 Co prawda Galaxy i Palit, ale zawsze 8 potoków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRESTON Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 za 550 zprzedam ci r9800pro platinum firmy His na 1,5 rocznej gwarancji:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam007 Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Już wybrałem za 450 tego Radeonka 9800Pro http://www.arche.home.pl/sklep/product_inf...cdbdfc561eee41e Dzięki za pomoc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...