B4ko Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 (edytowane) podzielcie sie razem zemna opiniamy co do tego laptopam, a tak przy okazji wiecie moze ile jest ogniw w jego bateri i czy opłaca mi sie wyminiec ogniwa czy kupic nowa? wyrazdzcie swoje opinie na temat tego laptopa Znajdzie sie ktoś w koc kompetenty na ta odpowiedz?? POMOCY !!! Czy ktos ma tego laptopa z was?? bo mam pare problemow z nim i nie wiem jak temu zaradzic np. jak zainstaluje mu win98 to polowa rzeczy mi nie działa bo nie moge do nich znalesc sterow prosze o odpowiedz ponawiam swą prośbę miałem juz na nim XP i cierzko sie proacowało z nim na tym laptopie on ma w licencji win 98 wiec by dzialaly te wszystkie rzeczy musial miec jakiegos patcha. i poszukuje wlasnie go i nie moge znalesc aktualnie szukam sterow do jego karty dziewkowej i nie moge nigdzie znalesc jest to karta YAMAHA Legacy DS1 WDM Edytowane 1 Października 2005 przez bako666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...