plompuch Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Chcę kupić zasiacz do kompa,ale nie wiem jaki i chciałem się poradzić.Zasilacz jak najlepszy do 150 zł aby był cichy i jak najlepsze zasilanie:)...z góry dzięki.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mendezX700 Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 (edytowane) podaj konfig twojego kompa, a jak chcesz jakiś cichy to tylko tagan Edytowane 1 Października 2005 przez mendezX700 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plompuch Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Mój komp to: Intel® Celeron®2200+GHz 256 MB RAM System: Microsoft Windows XP Profesional Wersja 2002 Dodatek Service Pack 2 Podpis:PLOMPUCH :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Fortron 350W-60MDN na allegro.pl mozna dostac za 52 zł + koszta wysyłki, które są zależne już od Ciebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Ja tradycyjnie swoja kochana DELTE http://www.allegro.pl/show_item.php?item=65870916 :-P W tej cenie to jest rewelacja, ja jestem nia zachwycony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 hmm czyli to jest tak jakby chieftec ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Ja tradycyjnie swoja kochana DELTE 1680066[/snapback]zgadzam sie, zasiłka jest w stanie uciągnąć lepsze configi od mojego [testowane :lol: ] wiec z cweleronem nie bedzie raczej problemow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Za te ~100zł możesz dokupić ram... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plompuch Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Wolałbym Chieftec :| za 52 zł to chyba nie bedzie cichy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 (edytowane) Wolałbym Chieftec :| za 52 zł to chyba nie bedzie cichy ?? 1680771[/snapback] 1) Ta DELTA to jest Chieftec 350W z troche krotszymi kabami. DELTA produkuje zasilki dla Chiefteca, wiec mozna powiedziec, ze bedziesz mial Chiefteca :) (dokladnie te same zasilki, tylko z naklejka Chiefteca zaplacisz 140zł) 2) Tej DELTY WOGOLE nie slychac. Edytowane 3 Października 2005 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jar3cki Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 a jak chcesz jakiś cichy to tylko taganalbo Topower P5 albo P6 (350/400W) nie slychac go w ogole z odleglosci jakichs 20cm :rolleyes:, chyba ze chodzi Ci o cene B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plompuch Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 a jaka cena?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 a jaka cena?? 1681635[/snapback] Kilka razy wieksza niz tej DELTY :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pala01 Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 a ja kupiłem HuntKeya 300W za ~40zł :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 a ja kupiłem HuntKeya 300W za ~40zł :] 1683464[/snapback] a ja miałem kluski na obiad :blink: tak jak reszta, polece DELTE 350W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pala01 Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 a ja miałem kluski na obiad :blink: 1683478[/snapback] i co, dobre? do HK dobry i polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawio Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Jaki polecicie zasilacz do takiego sprzetu: Athlon XP 2000+, Gigabyte GA-7VA-C z Agp 4x, pamiec 256 Mb (333Mhz). Chce zaznaczyc ze ten sprzet bedzie modernizowany w niedalekiej przyszlosci (za miesiac lub 2) chodzi tutaj o procesor (athlon 64), plyte glowna i karte graficzna na: GeForce 6800 Leadtek Winfast A400-128TDH 128MB TV & DVI (bedzie moze podkrecona do 16 potoków renderujących). Oczywisice poszukuje zasilacza taniego (gora 80-100zl) ale solidnego, trzymajacego napiecia i nie grzejacego sie zbytnio. Dziekuje za wszelkie informacje na ten temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejSnk Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Jaki polecicie zasilacz do takiego sprzetu: Athlon XP 2000+, Gigabyte GA-7VA-C z Agp 4x, pamiec 256 Mb (333Mhz). Chce zaznaczyc ze ten sprzet bedzie modernizowany w niedalekiej przyszlosci (za miesiac lub 2) chodzi tutaj o procesor (athlon 64), plyte glowna i karte graficzna na: GeForce 6800 Leadtek Winfast A400-128TDH 128MB TV & DVI (bedzie moze podkrecona do 16 potoków renderujących). Oczywisice poszukuje zasilacza taniego (gora 80-100zl) ale solidnego, trzymajacego napiecia i nie grzejacego sie zbytnio. Dziekuje za wszelkie informacje na ten temat. 1691638[/snapback] za tą cene hmm modecom mc 350w Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawio Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 A cos tanszego by sie nie znalazlo ? bo on w komputroniku kosztuje 109zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 (edytowane) Fortron 350W za 52 ziko, albo Delta (chieftec robi na nich) tez okolo 50 ziko, a ten MC to jest lipton przy nich. Edytowane 9 Października 2005 przez BarTweak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Fortron 350W za 52 ziko, albo Delta (chieftec robi na nich) tez okolo 50 ziko, a ten MC to jest lipton przy nich. 1691741[/snapback] Dokladnie. Ze wskazaniem na DELTE :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Kwestia gustu Pawio... to sam juz musisz sobie poukladac w mozgu ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawio Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Ten by sie nadawal ? http://allegro.pl/show_item.php?item=67165858 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Ten by sie nadawal ? 1693604[/snapback] Moze byc. Albo ta DELTA co Ci mowilem http://allegro.pl/show_item.php?item=65870808 . Ja polecam, bo mam i wiem co potrafi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Popieram! Delta [chyba] będzie lepsza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawio Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 A jakiej firmy (model) polecicie zasilacz o mocy 400Wat do tego samego sprzetu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 (edytowane) A jakiej firmy (model) polecicie zasilacz o mocy 400Wat do tego samego sprzetu ? 1694410[/snapback] Chlopie, ale ten sprzet z palcem w pupci by pociagnela ta DELTA 350W. Jak chcesz to wez sobie Chiefteca 400W (tez go robi DELTA), ale bedzie drozej. Edytowane 12 Października 2005 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyrafal Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Siema! Tez szukam zasilacza-niestety jestem zielony w sprawach zasilania.Cena w okolicach 150 zlotych. Moj sprzet to: MSI K4AV AMD Athlon XP 2000+ 2x256 Mb DDR GeForce 6600 AGP 2xHDD (WD 80Gb, Barracuda 40Gb) 1xCDR 1xCDRW Myslalem o jakims Chieftecu 360W -moze ten: http://mcs.pc.pl/produkt877.html Aha-jaki lepszy: z PFC aktywnym czy pasywnym?? W sumie zasilacz nie musi byc cichy ale zeby byl dosc stabilny napieciowo no i zeby mi kurcze nie podwyzszal temp. w obudowie bo i tak goraco tam mam :? Bylbym bardzo wdzieczny jakbyscie mi poradzili! Dzieki z gory i pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 (edytowane) >>>>> Zyrafal http://www.allegro.pl/show_item.php?item=67682860 Obiecuje Ci, ze bedziesz zadowolony. Tylko popros typa o jedna sztuke, bo na tej aukcji sprzedaje 10 stad taka cena :) Normalnie powinno byc niecale 50zł. Edytowane 13 Października 2005 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SABUR Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 a ja miałem kluski na obiad :blink: tak jak reszta, polece DELTE 350W. 1683478[/snapback] "grzesiu" nie rzucaj się, czasmi można upolować fajne okazje na allegro np taką http://allegro.pl/show_item.php?item=66929155 A mam takie pytanie, wiem że jest tu dużo osób, które polecają DELTĘ ( ja też jestem za nią) ale powiedzcie w czym ona jest lepsza od FORTRONA 350?? Mam dylemat co kupić. Prosze posiadaczy DELTY o podanie napięc jakie maja u siebie pod obciążęniem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...