ekhm71 Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Mam problem, a mianowicie problemem jest mój dysk. Dysk ma pojemność 200GB oczywiście było 186GB to normalne, ale po jednym formacie ( miałem 60 GB danych na dysku ) spojrzałem na pojemność dysku i jest 127GB, nie wiem co mam zrobić format kolejny nic nie daje. Dziwne jest też to, że mogę format robić tylko w NTFS, w ogóle już trace siły do tego dysku. Tylko mi nie piszcze, że SAMSUNG to lipna firma i, że mogłem wziąć inny dysk. Jak ktoś może mi w jakikolwiek sposób pomóc to będę bardzo wdzięczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIGOLSEN Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 (edytowane) Mam problem, a mianowicie problemem jest mój dysk. Dysk ma pojemność 200GB oczywiście było 186GB to normalne, ale po jednym formacie ( miałem 60 GB danych na dysku ) spojrzałem na pojemność dysku i jest 127GB, nie wiem co mam zrobić format kolejny nic nie daje. Dziwne jest też to, że mogę format robić tylko w NTFS, w ogóle już trace siły do tego dysku. Tylko mi nie piszcze, że SAMSUNG to lipna firma i, że mogłem wziąć inny dysk. Jak ktoś może mi w jakikolwiek sposób pomóc to będę bardzo wdzięczny. 1677780[/snapback] Wygląda na to , że wszystko jest ok. Zainstaluj sobie XP + SP1 , lub SP2 , bo dopiero one widzą dyski powyżej 128 GB . W biosie płyty pewno jest pełna pojemność dysku ? Pozdrawiam . Edytowane 2 Października 2005 przez BIGOLSEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...