Redwormone Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Bardzo prosze o opinie na temat zasilaczy Qtec.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanathea Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 zapytaj sie user'a o loginie Benito ;] a co do mojego qteca to okropnie napieciami rzuca w prawo i lewo na kazdej linii sa odchyly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 low-end . . :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 hm...............gdzies widzialem opois ze te 550^^ to jest 380 i to low endowe wiec ja stawiam ze ta zailka ciagnie 300w ledwo(ale ja bym sie na niej bal puscic kofiga o tej mocy;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<Lechu> Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 hmmmm mam ta zasilke i jest full stabilna no ale ja mam malo "prodozerny sprzet" czyli: P3 Tualatin 1,4GHz + 512 SD-RAM Ge-Force 4 Titanium 4200 z 128 DDR Asusa 2 kontrolery ATA i sieciowke i SB Live! CD-RW i CD-ROM 3 HDD i FDD kieszen na HDD wiec na moim konfigu bycmoze nie wychodza jakies jej mankamenty, no ale ja kupilem ta zasilke jakos firmy Silentmaxx a jak odkleilem ich naklejke to sie okazalo ze to Q-TEC ale przerobiony przez ta firme Silentmaxx i dali do zasilki miedzyinnymi wentyle Papst'a i lepsze elementy dali no i takie tam, wiec musialbym sprawdzic na jakims mocnym konfigu no ale nie mam jak gdzie tego sprawdzic, no ale wydaje mi sie ze te Q-TEC chyba najgorsze nie sa ( jak Codegen czy Tracer ) a sredni konfig moze pociagna ( hmmm jakies Athlon XP i srednia grafika jak np. GF 6600GT i reszta "bebechow" w stanie "normalnym" czyli 1 HDD 1 DVD-RW czyli jako taki tak zwany standard ) mo ale niech sie wypowiedza tacy ludzie jak Benito, oni najlepiej Ci opowiedza o Q-TEC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanathea Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 @tanx mojego konfiga uciaga ;) teraz go okroilem troche z takich swiecacych dupereli nie mnie jednak wolalbym jakiegos tagana ponizej 400W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...