RepsOn Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Nie wiedzialem gdzie o tym napisac to napisalem tutaj chodzi o to ze mam karte wykrecona jak w sygnaturce I PROBLEM W TYM ze jak chce wykrecic wiecej to spada wyajnosc...slyszalem ze to wina sterownikow (przypadek swidra z jego fx5200) Moje pytanie jest nastepujace...czy to napewno wina sterow a jak nie to czego? Jezeli ti wina sterow to jakie mozecie polecic do oc tej karty Obecnie siedze na sterach 78.01 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Nie wiedzialem gdzie o tym napisac to napisalem tutaj chodzi o to ze mam karte wykrecona jak w sygnaturce I PROBLEM W TYM ze jak chce wykrecic wiecej to spada wyajnosc...slyszalem ze to wina sterownikow (przypadek swidra z jego fx5200) Moje pytanie jest nastepujace...czy to napewno wina sterow a jak nie to czego? Jezeli ti wina sterow to jakie mozecie polecic do oc tej karty Obecnie siedze na sterach 78.01 1677944[/snapback] Spadanie wydajnosci to juz _przekrecenie_ , albo kiepski stosunek GPU <> vRAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 LoL w koncu ktos odpowiedzial..to jaki stosunek proponujesz ... 1:1 ?? Moze wyciagne 600 z gpu :P jak nie to chociaz 550 a pamiecie na 1100 wtedy bedzie 1:1 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...