grosikboss Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Cze formatowałem koledze komputer i nagrałem XP SP2 miał wirusy i nie dało się uratować :) przed formatem gry działały a teraz nie działają. Gdy odpalę jakąś grę komputer automatycznie się resetuje. Temperatura na procesorze 46 AMD BARTON 2500+ płyta ASROCK 256 RAMU R9200 :) taki kit z supermarketu :) Napięcia oki, procek jak już mówiłem się nie grzeje. Komputer się tylko resetuje przy włączeniu GRY. Zabrakło mi już pomysłu, co to może być. Może jakieś sugestie. Czekam na szybką odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Jakbyś podał jaki zasilacz, dysk i jakie mobo to było by fajnie. Ja też mam Asrocka i jakoś Barton do niego nie wejdzie :D Zobacz w podglądzie zdarzeń czy zdążył coś zarejestrować. Wyłącz w windzie autoreset, może wywali bluescreen to bedziemy wiedzieć co szukać. Narazie tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek_p Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Jakbyś podał jaki zasilacz, dysk i jakie mobo to było by fajnie. Ja też mam Asrocka i jakoś Barton do niego nie wejdzie :D Zobacz w podglądzie zdarzeń czy zdążył coś zarejestrować. Wyłącz w windzie autoreset, może wywali bluescreen to bedziemy wiedzieć co szukać. Narazie tyle. 1678013[/snapback] Jak sie ten autoreset wyłącza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Płyta jest na KT400A nie wiem, jaki model. Dysk to 80 SAMSUNGA zasilacz jest z obudowy, czyli gniot 350W. Jak się wyłącza ten auto reset? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Sprawdź pamięci memtestem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Ja stawiam na tego gniota z obudowy 350 W :) Sprawdź też kondensatory czy nie są spuchnięte itp. No i oczywiście memtest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Wyłączyłem te auto resetowanie i: przy uruchomieniu gry wyskoczył niebieski ekranik ble ble. Po restarcie i włączeniu gry wszystko chodzi normalnie żadnych błędów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 bardzo możliwe że zasiłka niewyrabia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...