herus Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Czesc! Mam problem z Radkiem 9600Pro! Kupilem ja na allegro http://allegro.pl/show_item.php?item=63958990#photo . Jest z nia cos nie tak a mianowicie podlaczam ja wlaczam kompa wszystko ok tylko ze sa jakies paski takie dziwne. zmienilem rozdzielczosc na 800x600 bylo wszystko ok. ale nie mialem zainstalowanych sterow . sciaglem omegi ("rad_w2kxp_omega_2671") uruchomilem ponownie kompa i byly te "paski". sa one juz na poziomie biosa. Chcialbym was prosic o rade co mam zrobic czy cos mam ustawic albo cos czy dac ja do naprawy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fonzi Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Czesc! Mam problem z Radkiem 9600Pro! Kupilem ja na allegro 1677964[/snapback] a jak wcześniej było dobrze??albo wina grafiki albo monitora.ale raczej grafa zepsuta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herus Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 (edytowane) Ja ja dopiero dostałem. Tylko to mnie zdziwilo ze ona dzialala(normalnie) na rozdzielczosci 800-600. Aha a monitor jest sprawny;] Edytowane 1 Października 2005 przez herus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fonzi Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 jedyne co mi przychodzi na myśl to sprawdzic grafe na innym kompie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herus Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 na innym tez nie dziala:/ chyba wysle do takiego goscia co sie zajmuje naprawa kart graf. i sie wtedy dowiem sie co jest i ile bedzie kosztowac naprawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxjg555 Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 dales sie zrobic w "h" oOo x_0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herus Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 nie nie dalem ja specjalnie ja kupilem zeby ja sprawdzic a najwyzej naprawic;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herus Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Ha! A jednak dziala!! i tak sobie pykam w rożne gierki na max detalach na karcie za 40 zł:D ale interes;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Ha! A jednak dziala!! i tak sobie pykam w rożne gierki na max detalach na karcie za 40 zł:D ale interes;] 1682077[/snapback] Jjjasne. ;] Po 1 to nie 9600pro tylko 9550... Po 2 ktos za mocno dal w palnik karcie i przekrecil pamieci i od tego takie pasy. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...