THORGAL Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Jestem grafikiem komputerowym pracuje juz 7 lat w zawodzie w roznych agencjach i czasami sobie grzebie ;) a oto link do prac http://www.digart.pl/member.php?nick=LV426 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Całkiem niezłe :) Chociaż troche imho ponure :D Jak dla mnie mocna 4 B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kretftp Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Jak dla mnie świetne szczegulnie te "metalowe kola??" w twojej skali to 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viking34 Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 (edytowane) Jestem grafikiem komputerowym pracuje juz 7 lat w zawodzie w roznych agencjach i czasami sobie grzebie ;) a oto link do prac 1678146[/snapback] Witam. Pooglądałem - są super - 4+! tylko trochę smutne,masz coś bardziej optymistycznego? Bo ogląda się je fajnie - ale z powodu kolorów /chyba/,raczej nie zapadają w pamięć. pozdrawiam... Edytowane 2 Października 2005 przez viking34 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Witam. Pooglądałem - są super - 4+! tylko trochę smutne,masz coś bardziej optymistycznego? Bo ogląda się je fajnie - ale z powodu kolorów /chyba/,raczej nie zapadają w pamięć. pozdrawiam... 1679469[/snapback] Optymizm nie lezy w mojej naturze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macio19 Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 No no :) wypas - jak dla mnie mocna 5 - w koncu te minione lata sprawiają, że człowiek staje się dobry w tym co robi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azotox Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 dajesz rade koleś :D może i ponure ale wykonanie jest OKE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 dajesz rade koleś :D może i ponure ale wykonanie jest OKE 1682083[/snapback] Zrobic cos ladnego, optymistycznego i jednoczesnie nie kiczowatego jest trudno przynajmniej dla mnie Dlatego rzezbie w mroku bo tam latwiej nie popelnic tego bledu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 w mroku zawsze wyjzdi ciekawiej i łątwiej.. coś nie pasuje.. zawse można przyciemnić i po problemie :D.. obrazki ciekawe... ocena 4.5 :) siadaj THORGAL :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...