Skocz do zawartości
slavok

Kolejna Tragedia...

Rekomendowane odpowiedzi

Nie zakopujcie dziewczyny zywcem, wyjdzie z tego. Ale psychika zszargana do konca zycia :?

http://pl.wikinews.org/wiki/Wypadek_samoch...%82o%C5%84skiem - wiecej info

Edytowane przez ajgon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przykre to i smutne... Pomyslcie, jak teraz sie bedzie czula... Pomyslcie... W jakims tam stopniu przyczynila sie do smierci swojego brata... To tragedia... Ludzka tragedia... W tym momencie nie liczy sie kim jest czlowiek w obliczu smierci...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

-_-

Nieszczescie, ze byl ten wypadek, szczescie, ze zyje...

1678377[/snapback]

Ale o jej bracie nie wspomniales ani slowem... To jedna wielka tragedia, a nie szczescie w neiszczesciu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wielka szkoda naszej mistrzyni olimpijskiej!!! Życzę Jej jak najszybszego powrotu do zdrowia!!!

Jakieś fatum na Polskę spadło!!! Wypadek za wypadkiem, tragedia za tragedią!!! :-(

Edytowane przez mrjeremiasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do tragicznego w skutkach wypadku doszło o godz. 17.30, w miejscowości Mączyn (gm. Czerwińsk powiat Płońsk), na drodze krajowej nr 62. Rzecznik mazowieckiej policji nadkomisarz Tadeusz Kaczmarek powiedział PAP, że według świadków zdarzenia, pływaczka, kierująca samochodem marki chrysler, wyprzedzając sznur samochodów - zjechała na lewą stronę jezdni, potem - na pobocze, aż samochód wpadł do rowu i zatrzymał się na drzewie.

GŁUPOTA!!! GŁUPOTA!!! I JESZCZE RAZ GŁUPOTA!!!

Jak widać brak rozsądku nie omija nikogo, nie ma innego wytłumaczenia na to, jak bezmyślność i brawura. Kierując samochodem należy mieć choć odrobinę wyobraźni. A polskim kierowcom jej zdecydowanie brakuje!!! Wogóle to szkoda słów...

Współczuje Otyli, wiadomo że wypadek to wypadek, ale zazwyczaj wypadki biorą się z braku zastanowienia i złudnej pewnośći siebie i wygląda na to że w tym wypadku te dwa czynniki właśnie zadecydowały...

Sam jestem kierowcą i aż krew mnie zalewa kiedy widzę jak jakiś wariat wyprzedza trzy lub wiecej samochodów na raz, tylko po to by być na przedzie kolumny i jechać 10km/h szybciej.

Ludzie!!! Czy jest sens ryzykować CAŁE życie w zamian za 10minut spóźnienia!!!???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i po co sie baba pcha za kolko ;) i po co te ciezarowki wyprzedzala, kto sie spieszy ten tak konczy.

1678667[/snapback]

To wcale nie ejst smieszne...

Co do reszty posta, to sie zgadzam...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zabili.... jak sie wyprzedza jak nie ma miejsca to wina jest chyba po stronie prowadzacego co nie... kurde jak zwykli ludzie maja wypadki to od razu sie winnego szuka.... jak ktos znany to tylko zalagadza jak sie da...wg mnie : prowadzila za szybko(nie wiem to tylko teoria) , wyprzedzala nie znajac sytuacji przed soba... winna... przez nia zginal mlody chlopak....winna....[*] jej bratu.....(oczywiscie nie jestem pewien jak bylo jesli jednak tak jak pisalem to .....jw)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fakt faktem, tragedia, ale w polskim prawie jest tak, że to kierowca odpowiada za życie pasażera. Mogą ją skazać nawet za nieumyślne spowodowanie śmierci :o Ile to jest, do 12 lat? Oj, Otylia jest w baaardzo w ciężkiej sytuacji :( Nie wiem, czy się podźwignie... Szkoda i jej i jej brata :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 osoby zginęły w eksplozjach na indonezyjskiej wyspie Bali. Wśród zidentyfikowanych ofiar nie ma Polaków

Bomby eksplodowały w sobotę niemal równocześnie w dwóch turystycznych miejscowościach na indonezyjskiej wyspie Bali. W serii wybuchów śmierć poniosły co najmniej 32 osoby, a 101 zostało rannych.

O wiele wieksza tragedia tego samego dnia, a jakos nikt specialnie tematu nowego nie tworzyl. Do przemyslenia dla wszystkich...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sporo znanych ludzi ginie w ten sposób - dostają lepszy samochód, ale brakuje umiejętności i tak to się kończy... Jasne, że szkoda i współczuje, ale bardziej brata, bo w końcu to nie on kierował.

Codziennie w wypadkach ginie sporo osób - wiele ginie zupełnie nie ze swojej winy - często właśnie przez takich co bezmyślnie wyprzedzają, więc nie ma co nosić żałoby...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...