lonit Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Witajcie. Kupilem wlasnie nowa plyte MSI K7N2 delta2. Mam jednak procesor Athlon 900Mhz, a plyta obsluguje od 1.1 Ghz wzwyz. Mam problemy przy uruchamianiu i nie wiem czy mam kupowac nowy procesor czy z tym slabszym tez powinno pojsc bez problemu. po zaladowaniu plyty nieprzinstalowalem jednak windows XP co moze tez byc przyczyna. stad moje pytanie. Czy wszystko jest w porzadku i musze przeinstalowac system czy tez musze kupic nowszy procesor. Z gory dziekuje za udzielenie mi odpowiedzi. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 dowiesz sie jak przeinstalujesz winde... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lonit Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Dzieki, tak tez zrobie, tylko znajde mojego windowsa :razz: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...