ENDRJU26 Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Witam. Mam problem i to dość poważny. Przestała działać mi poprawnie grafika na płycie K7S5A rev.3.1 najnowszy bios producenta. Obraz podczas ładowania systemu robi się zacięty i później grafika się wyłącza wogóle.Czarny ekran. Ustawienia w biosie wszystkie możliwe były już sprawdzone z przypisanie IRQ i bez.Z włączonym AGP x4 i z wyłączonym. Jest zasiłka Modecom 350wat. Podpinany również Enlight 350 też nic nie dało a na nim idzie u mnie fx5500 leadteka. Moja karta również nie działa. Za to karta TNT2 Ultra działa elegancko zero problemów. Działała z tym mobo GeforceTi 4200 i pojawiły się problemy jeszcze przed tym jak stanął wiatrak w zasilaczu i tak troszkę się przygrzał po czym zamieniony został z 300watt na 350 modecoma. Moje podejrzenie nr 1: Jakieś problemy z napięciem w porcie AGP?????????????????????/ Zasilacz na 99,9 odpada. Czekam na jakieś sugestie czy u kogoś taka karta działa z tą płytką. ew gg 866738 proszę o jakieś sugestie w tym temacie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 A system w trybie awaryjnym się ładuje? Jakie masz sterowniki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENDRJU26 Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 A system w trybie awaryjnym się ładuje? Jakie masz sterowniki? 1678450[/snapback] system w awaryjnym działa zaróno pod XP jak i 98 do poki nie zmienią rozdzielczości z nominalnej zaraz po instalce steroników pod xp sprawdziłem te standardowe windowsowskie co sie od razu ladują na wstępie i jakies 66 cos tam i tez kupa nie działa zmieniam wslasnie na radeona 9200 ciekawe czy to pojdzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENDRJU26 Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 system w awaryjnym działa zaróno pod XP jak i 98 do poki nie zmienią rozdzielczości z nominalnej zaraz po instalce steroników pod xp sprawdziłem te standardowe windowsowskie co sie od razu ladują na wstępie i jakies 66 cos tam i tez kupa nie działa zmieniam wslasnie na radeona 9200 ciekawe czy to pojdzie. 1678532[/snapback] no niestety ale radeon 9200 też nie trybi system się nie załadował czarny ekran i kuniec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Może zrób format i zainstaluj stery na świeżym systemie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENDRJU26 Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Może zrób format i zainstaluj stery na świeżym systemie? 1678616[/snapback] Na XP i na Win98 wszystko było na świerzy system instalowane. - raz bez wgrywania sterowników go AGP sisa - dwa z wczesniejszym wgraniem sterów Sisa do AGP i nic to nie dało. - a TNT2 Ultra działa wyśmienicie w przeciwieństwie do: Leadteka fx5500 Zeusa Fx 5500 i Ati 9200 żadna z tych 3 nie działa (czarny ekran po zmianie rozdzielczości i tyle.) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...