Skocz do zawartości
S.W.A.T

Problem Z Instalacja Odtwarzacza Mp3

Rekomendowane odpowiedzi

Dzis kupilem taki odtwarzacz: http://www.bliss-marketing.de/allegro/philips_sa177.jpg

I nie moge go zainstalowac.... (nie instaluje z plyty CD bo mam CDrom padniety ;x )

wiec sciagam wszystkie stery/jukebox z philips.com i LIPA....

zainstalowalem sterowniki i nie dziala :[

help...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

podlaczylem pod tylni usb i smiga... cos musial przod nawalac ;/

1678392[/snapback]

Pewnie zle podpiety pod mobo :P

Czeto sie to zdarza, jak kompa sklada sie w pospiechu badz nie wie sie gdzie coi winno byc podpiete...

Ja zawsze powtarzam... RTFM

A co ten skrot znaczy tlumaczyc nie bede :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja się chcialem zapytac jak najlepiej zmniejszyć rozmiar mp3. Bo wygrałem odtwarzacz 128mb :) na turnieju w koszykówke (za najlepszego środkowego) :D . Moze zamienic z formatu mp3 na jakis inny ktory mniej zajmuje ?

1681502[/snapback]

:lol:

A tak powaznie... To mozesz zmniejszyc BitRate, pliki beda mniejsze, ale gorsze jakosciowo...

Miedzy innymi dlatego pozbylem sie MuVo 128MB... Za malo muzyki mozna bylo wrzucic :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego w ustawieniach mp3ki pokazuje, ze mam 490 mb wolnego?

Kupilem 512 a nie 490 :[

A jak kupujesz dysk 80GB to masz 80GB czy 76GB? :P Zawsze pamięś jest zawyrzona. Tak jak z dyskami. Ja tez mam odtwaracz 512mb i mam 496mb wolnego tylko. A firmware to nie siedzi na tej kości pamięci tylko na osobnej kostce. Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak kupujesz dysk 80GB to masz 80GB czy 76GB? :P Zawsze pamięś jest zawyrzona. Tak jak z dyskami. Ja tez mam odtwaracz 512mb i mam 496mb wolnego tylko. A firmware to nie siedzi na tej kości pamięci tylko na osobnej kostce. Pozdro.

1683604[/snapback]

Nie zawsze...

Zawyczaj jest wlasnie w wydzielonym sektoze tejze pamieci flash, ktora sluzy nam do przenoszenia mp3 i innych plikow :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi