S.W.A.T Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Dzis kupilem taki odtwarzacz: http://www.bliss-marketing.de/allegro/philips_sa177.jpg I nie moge go zainstalowac.... (nie instaluje z plyty CD bo mam CDrom padniety ;x ) wiec sciagam wszystkie stery/jukebox z philips.com i LIPA.... zainstalowalem sterowniki i nie dziala :[ help... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matdys Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 (edytowane) załatw sobie cdrom i odpal. jest jeszcze jedna możliwoć.-Ja tak miałem-Odtwarzacz jest padnięty Edytowane 1 Października 2005 przez matdys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 podlaczylem pod tylni usb i smiga... cos musial przod nawalac ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 podlaczylem pod tylni usb i smiga... cos musial przod nawalac ;/ 1678392[/snapback] Pewnie zle podpiety pod mobo :P Czeto sie to zdarza, jak kompa sklada sie w pospiechu badz nie wie sie gdzie coi winno byc podpiete... Ja zawsze powtarzam... RTFM A co ten skrot znaczy tlumaczyc nie bede :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Read The Friendly Manual xD nie wiem, pod przód zawsze podłaczalem cyfrowke i dzialalo! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 I jeszzcze 1: Dlaczego w ustawieniach mp3ki pokazuje, ze mam 490 mb wolnego? Kupilem 512 a nie 490 :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 I jeszzcze 1: Dlaczego w ustawieniach mp3ki pokazuje, ze mam 490 mb wolnego? Kupilem 512 a nie 490 :[ 1679430[/snapback] firmware gdzies musi siedziec :P :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinek1991 Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 A ja się chcialem zapytac jak najlepiej zmniejszyć rozmiar mp3. Bo wygrałem odtwarzacz 128mb :) na turnieju w koszykówke (za najlepszego środkowego) :D . Moze zamienic z formatu mp3 na jakis inny ktory mniej zajmuje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 A ja się chcialem zapytac jak najlepiej zmniejszyć rozmiar mp3. Bo wygrałem odtwarzacz 128mb :) na turnieju w koszykówke (za najlepszego środkowego) :D . Moze zamienic z formatu mp3 na jakis inny ktory mniej zajmuje ? 1681502[/snapback] :lol: A tak powaznie... To mozesz zmniejszyc BitRate, pliki beda mniejsze, ale gorsze jakosciowo... Miedzy innymi dlatego pozbylem sie MuVo 128MB... Za malo muzyki mozna bylo wrzucic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Spiderr? jaki firmware ? :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Spiderr? jaki firmware ? :x 1681704[/snapback] No przecierz musi byc soft zeby odtwarzac mogl dzialac :lol: Wez sobie wygooglaj co to firmware... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpon Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Dlaczego w ustawieniach mp3ki pokazuje, ze mam 490 mb wolnego? Kupilem 512 a nie 490 :[ A jak kupujesz dysk 80GB to masz 80GB czy 76GB? :P Zawsze pamięś jest zawyrzona. Tak jak z dyskami. Ja tez mam odtwaracz 512mb i mam 496mb wolnego tylko. A firmware to nie siedzi na tej kości pamięci tylko na osobnej kostce. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 A jak kupujesz dysk 80GB to masz 80GB czy 76GB? :P Zawsze pamięś jest zawyrzona. Tak jak z dyskami. Ja tez mam odtwaracz 512mb i mam 496mb wolnego tylko. A firmware to nie siedzi na tej kości pamięci tylko na osobnej kostce. Pozdro. 1683604[/snapback] Nie zawsze... Zawyczaj jest wlasnie w wydzielonym sektoze tejze pamieci flash, ktora sluzy nam do przenoszenia mp3 i innych plikow :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 CZY KTOS Z WAS MA TEN ODTWARZACZ PHILIPS SA 177 ? :x http://www.bliss-marketing.de/allegro/philips_sa177.jpg chcialbym sie o cos zapytac! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 A poza tym oni wyliczają 1mb=1000kb a nie 1mb=1024kb i 1kb=1000b zamiast 1kb=1024b Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...