wajha Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 czy mozna gadac w skypeie z trzema osobami na raz albo wiecej? chodzi mi o to ze wszyscy slysza to co mowie i odwrotnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 mozna, robisz zwykla konferencje i tyle. ale nie polecam skype przekazuje nonstop glos i przy wiekszej ilosci robi sie nie ciekawie. polecam ventrilo ktore jes stworzone do gadania w wiele osob, ma lepsza jakosc dzwieku i mniejsze zuuzycie kompa. i ma opcje gadania tylko wtedy jak trzymasz przycisk (jak walkie-talkie). minus to ze ktos musi postawic server albo trzeba jakis znalezc na googlu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whitetom Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Witam A ja polecam wlasnie SKYPA (SkypeOut),jestem w USA,tworze konferencje na tel.stacjonarne w Polsce i uwazam,ze to jest swietny program.Jakosc dzwieku rewelacja.Kwestia lacza i komputera to oczywiscie oddzielna sprawa,.Pozdrowka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...