Skocz do zawartości
boroo

Acer Tm2413 Wlmi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam jestem tutaj nowy i mam do was prośbe,jestem w trakcie zakupu laptopa Acera TM2413 WLMi.Nie mogę znaleść na forum jakichkolwiek informacji i w necie też ciężko znaleść jakieś opinie użytkowników tego modelu więc za każde info jak się ten lapek sprawuje będe bardzo wdzięczny!

Takie dodatkowe pytanie to czy nie będzie problemu z ogądaniem filmów i obróbką w Photo Shopie?

Z góry dziękuje i pozdrawiam boro!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć,

Mam tego lapka od półtora miesiąca i jestem z niego bardzo zadowolony. Ma fajny design i wbrew temu, co niektórzy piszą na temat Acerów, wydaje się być solidnie wykonany i trwały. Jedyne, do czego można się przyczepić (choć mi to specjalnie nie przeszkadza), to średnia jakość matrycy (szczególnie w porównaniu ze stojącym obok panelem Eizo L557) oraz bateria trzymająca półtorej godziny i nic a nic dłużej.

Z oglądaniem filmów nie ma problemów, bo niby czemu by miały być. Na temat PhotoShopa nic nie wiem, więc nie odpowiem. Jeśli chcesz wiedzieć więcej, napisz, co dokładnie cię interesuje.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Matryca jest ogólnie w porządku, ładnie świeci, dobrze odwzorowuje kolory, jednak jej głównym mankamentem jest mały kąt widzenia w pionie - do każdej w zasadzie zmiany pozycji siedzenia (lub stania ;) )przy laptopie trzeba sobie ją przestawiać. Jest to trochę irytujące, ale jak już pisałem wcześniej, spokojnie da się z tym żyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej! Ja tez jestem posiadaczem tego modelu, mam go od dwoch tygodni. Na razie jestem calkiem zadowolony,szybciutko wszystko dziala,rzeczywiscie ten kat widzenia w pionie jest dosc ciach!owy ale to naprawde po pewnym czasie robi sie nieistotne.Ja na szczescie nie uzywam lapka na bateriach wiec krotki czas mi nie przeszkadza.Chodzi calkiem cichutko,chlodzenie wlacza sie co kilkanascie(kilkadziesiat) minut ale nie zwraca sie na to raczej uwagi.Filmy - rewelacja - panoramiczna matryca jest naprawde ok:)Mozna narzekac na jakosc dzwieku - ale to raczej oczywiste przy lapkach z tego zakresu cenowego - bez zewnetrznych glosniczkow sie nie obejdzie.Fajna klawiatura,milo sie stuka w klawisze.Ogolnie bardzo polecam(ciekawy jestem jak sprawowalby sie asus a6u b026 ktorego zakup tez rozwazalem:).Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi