kamilo23 Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Mam pytanie czy jest taka przejściówka z USB na Czincze , tylko wtyczka usb jest taka jak ta którą podłączamy do aparatu. Chodzi mi o to żeby jeden koniec był do aparatu czyli ta wtyczka USB a drugi czincze żeby podłączyć je od razu do telewizora :rolleyes: Są takie przejściówki ja nie spotkałem więc pytam się was :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 jeżeli chcesz podłaczyć aparat z tv to od tego jest specjalny kabel... ; ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qret Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 nie ma opcji, zeby na przejscie z usb na chincha, chociazby dlatego, ze w usb sygnal jest cyfrowy, a chinchu analogowy :P zeby podlaczyc aparat do telewizora musisz miec specjalne wyjscie z samego aparatu, zazwyczaj jest to cos w stylu mini jacka. pozdrawiam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Jezeli twoj aparat w standardzie ma kabel USB -> TV to musisz dorobic tak sam, a kable polaczyc wedlug schematu (szukaj w necie powodzenia). A jezeli aparat nie ma standardowo takiego kabla TO SIE NIE DA :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Odpowiedź znajdziesz TU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...