Oles07 Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Szukałem w sieci informacji o seriach procesorów i ich steppingu... Znalazłem coś takiego... http://www.intel.com/design/Pentium4/datashts/300561.htm Na dole jest Specification Update for this document: 302352.htm po kliknięciu otwiera się pdf... Są tam poszczególne procki... Ja szukam 3,2 lub 3,4GHz prescota (s478)... Czy dobrze mi sie wydaje że to to? Jak nie to może wie ktoś gdzie to można znależć? Chciałem kupić coś dobrego do o/c... Według tej tabelki procki z E0 to: 3,2GHz: SL7PN; SL88K 3,4GHz: SL88L; SL7PP Jeszcze jakieś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 patrz sygnaturka. tam masz wszystkie procki intela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oles07 Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Chyba leprzej odpowiedzui wymażyć sobie nie mogłem... hehe... Dziwi mnie że na 3,2 i 3,4GHz sa tylko po 2 serie z steppingiem, e0! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 na to wyglada. pozatym jak sie pojawiły te procki intel wprowadzał juz nowa podstawke, wiec w sumie sie ciesze ze te procki wydali jeszcze na s478 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...