dzej Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 otoz znalazlem u kumpla w pececie takie o to ramki: RAMY i teraz pytanie ? widze ze sa to winbondy (2 wtloczenia na kostkach) tylko tu rodzi sie problem, jakie ? czy niewiadomo za bardzo i trzeba probowac rozszyfrowac je przez o/c tzn. jesli ruszaja na 2.8V przy 2-2-2-x to sa bh a jesli tylko 2-3-2-x to ch ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 a kumpel oczywiscie na allegro sprzedaje, a ty chcesz dac mu dobrego komentarza ;) http://allegro.pl/show_item.php?item=66097488 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 a te drugie "AENEON" te nie winbondy? tez maja dziurki w kosci :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 (edytowane) a kumpel oczywiscie na allegro sprzedaje, a ty chcesz dac mu dobrego komentarza icon_wink2.gif http://allegro.pl/show_item.php?item=66097488 kurde czepiasz sie, dobrze powiem Prawde: "Sluchajcie znalazlem jakies fajne pamieci na winbondach za grosze !! Chce sobie kupic ale chce miec pewnosc ze kupuje nop. ch-6, ah-5 czy czegos tam jeszcze i pytam sie czy ktos wie na jakis one dokladnie sa chipach, wie ktos moze?" kurde stary nie chcialem sobie robic konkurencji jesli rzeczywiscie sa one na np. bh-6 a co do tamtych anenonow to nie byly winbondy bo mialy tylko jedna mala dziurke na rogu kosci - zreszta aneon wg tej strony WWW nie remarkuje kostek winbonda, ale moze sie myle? Edytowane 2 Października 2005 przez dzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 A czy to przypadkiem nie będą winbondy? (znalezione w komputerze siostry) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 jesli ten komputer siostry to miala byc aluzja to tego komputera kumpla to czytaj most post wyzej, jesli nie to przeczytaj sobie pierwsza strone (faq) w przylepionym temacie o twinmosach speedpremium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 te pamieci sa winbondach bh-6 lub ch-6, ale raczej wydaje mi sie ze sa to ch-6 bo sa z polowy 2003 roku, bh-6 byly raczej z II polowy 2002 roku ale kto to wie ? jesli sie myle to mnie poprawcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Po przeczytaniu twojego posta uczynilem to co planowalem juz od dawna tj. penetracja komputera siostry... czy ch6 tez dobrze sie kręcą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 (edytowane) 1679827[/snapback] To chyba siostra Cie uprzedzila i wystawila je na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=66231708 A moze to siostra zakonna ? Edytowane 2 Października 2005 przez PITer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 winbondy czy nie? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 winbondy czy nie? :D 1680411[/snapback] Zapytaj siostre albo braci zakonnych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 jesli na tych kingstonach widzisz takie dwa wtloczenia na kostkach to to sa winbondy ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Zapytaj siostre albo braci zakonnych :) 1680441[/snapback] kurde PITer, tutaj wszyscy maja braci/siostry/hgw kogo jeszcze co im sprzet przez allegro sprzedaja B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 kurde PITer, tutaj wszyscy maja braci/siostry/hgw kogo jeszcze co im sprzet przez allegro sprzedaja B) 1680620[/snapback] szkoda, ze ja musze sam dzialac :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Jeśli mam byc szczery to juz mnie mdli od tych tekstow typu komputer siostry , kumpla, nie testowalem procesora bo to athlon a ja mam intela. Za duzo juz skretów i wałków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Jeśli mam byc szczery to juz mnie mdli od tych tekstow typu komputer siostry , kumpla, nie testowalem procesora bo to athlon a ja mam intela. Za duzo juz skretów i wałków. 1680920[/snapback] Dokladnie masz racje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Najgorsze jest to że ci ludzie co tak skrecają myślą że inni to przyglupy i nie zorientują że to walek. Mnie niestety takie walki nauczyly duzej rezerwy i "czepiania" sie szczegółów. Słowo czepienie świadomie dalem w cudzysłowie bo oznacza to dla mnie po prostu sprawdzanie czy gdzies nie ma wałków, to tak jak patrzy sie na kazdy druk na umowie pisany drobnym maczkiem i na wszystkie odnosniki w postaci gwiazdek i podpisy pod screenami typu"Nie daje gwarancj.... pokazalem tylko jaki ma potencjal", ale dosyc juz tych dywagacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...