msn Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 znalazłem coś w necie: :D Gta-Case Mod Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeld Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 znalazłem coś w necie: :D Gta-Case Mod Mało ma toto z GTA wspólnego.. no, może lakier.... BMXa :D te okienka takie niewiadomo po co :P szkoda, ze takie malutkie zdjecia sa.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 (edytowane) te okienka to są litery "gta" ps: dałem linka na tym niemiecki forum tylko nie wiem co mi tam napisali: :mur: http://gta-fanland-board.de/thread.php?sid...42772#post42772 mógłby ktoś przetłumaczyć? Edytowane 8 Kwietnia 2006 przez malkstons Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeld Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 (edytowane) Co do okienek, to rzeczywiście, musiałem sie mocniej przyjrzeć :] Co do tłumaczenia: Na wie er wohl uns gefunden hat. Koleś zastanawia sie jak ich znalazłeś. Wie er uns gefunden hat: http://www.google.de/search?hl=de&q=gta+...tnG=Suche&meta= Ten mu mówi, że: 'oto jak nas znalazł' i daje linka. Und so schlecht ist doch sein Mod garnicht. Zdaje sie, że mówi o Twoim modzie ze jest "wcale niezły". (btw to popieprzona konstrukcja bo gdyby nie gar nicht to by zabrzmialo ze jest kiepski jeszcze facet napisal to razem i nie moglem zalapac o co chodzi) Die WaKü lässt nen bisschen zu wünschen über, aber sonst.Tu musiałem posłownikować. Za nic miałem pojecia co to jest >WaKü<, aż wpadłem że chodzi o >WasserKühlen< czyli o WC.. Wobec czego: 'wc trochę pozostawia do życzenia, ale jest alternatywne'. Nie jestem pewien co do tego zdania... nie wiem co to nen, ale byc moze facet tez popelnil literowke i chcial napisac >nein< (nie) i wtedy sens by sie niewiele zmienil, bo >bisschen< to "trochę" czyli "nie trochę"... Może facetowi chodziło o >Nenn<, czyli o "nominalny", "znamionowy", lecz to nie ma sensu. Chyba, że znowu wymyślili jakis zwrot >nen bisschen< o którym nic nie wiem, bądź to jest mowa internetowa xD. Wrazie czego, spytaj sie profesjonalistów ;D Ogólnie, to korzystają z tego ze nie czaisz :P Edytowałem troche czytelność tego, co napisałem :P Edytowane 9 Kwietnia 2006 przez yeld Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 hehe yeld thx za info Zbiornik na wodę w 90% skończony, wystarczy sklejić, ale nie mam kleju - jutro kupię, wieć fotki około środy/czwartku. co do wc to z tamtego została tylko chłodnica od kadeta cztery fotki ze składnia wc (tylko cztery bo resztę pokażę w osobnym temacie jak już będzie komplet): Pirson pro w wersji ostatecznej z diodami: Kontroler wiatraków (jego przyszłość jest niepewna :) ) tak wyglądał pokój w połowie prac (ok. 22.00) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeld Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Bardzo ładnie... tak to określę. :D ten bloczek jest świetny, a te sprężyny przypominają amortyzatorki ;) Co do panela, to tak troszku pusto... IMO nie lubię tych przełączników bo tak wystają.. chyba, że zdobyłbyś takie z czerwoną klapką i nadrukował NITRO albo N2O.. (BTW, wiecie, że atmosfera w paczce czipsów składa się z podtlenku azotu :]) Fajny modzik wychodzi.. nie wiem czego ten Niemiec chciał od wc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 a wiesz ze to jest gaz rozweselajacy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 nie wiem czego ten Niemiec chciał od wc mógł coś chcieć, bo nie widział finału :) Co do panela, to tak troszku pusto... pusto, bo na środku ma być fdd, jego przyszłość jest nie pewna, bo muszę się zastanowić, na co mi będzie w ogóle fdd potrzebne. Zamiast niego chyba będzie bardziej rozbudowany panel (projekty na poprzedniej stronie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 (edytowane) Na ORANGE GROVE pojawił się news nt. moda. :D :D :D LINK Edytowane 22 Lipca 2006 przez malkstons Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pekaok Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 ładnie :) stronka trochę biednie wygląda... porób więcej fotek i będzie git co za usługa... grawerka nicka za 5+ zł ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 stronka trochę biednie wygląda... porób więcej fotek i będzie git stronka ma mieć głównie charakter reprezentacyjny, wszystko jest na forum co za usługa... grawerka nicka za 5+ zł ;P muszę jakoś zebrać kasę na tą budę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 zadzwoń do rydzyka, lub napisz do caritas polska ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 21 11 1991 Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 trzebaby odswierzyc topic:) jak tam prace ci ida? nadal w miejscu? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 :D a już myślałem, że nikt nie wykopie Szkoły mniej, więc trochę się ruszyło. Front niedługo będzie skończony, wystarczy pomalować, tylko czekam aż dostanę szablony z plotera. Co do boków to muszę jeszcze trochę popracować nad prawym, nie mogę znaleźć tylko lasera do grawerki plexi, a bez tego ani rusz. Już właściwie wszystko mam kupione poza plexą i tą nieszczęsną grawerką. Na pewno wyrobię się do 18.XIII ;) . W ciągu najbliższych tygodni będzie big update :razz: EDIT: Mam dwie wiadomości. Będę oryginalny i zacznę od dobrej. Mianowicie zakupiłem aparat :D oznacza to częstszy i bogatszy update. Dwa: W poniedziałek wyjeżdżam na dwa tygodnie, więc pierwsze fotki po 18 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Jaki Ty niby checsz znalezc laser do grawerki ?? Cyrkiel i do dziela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Jaki Ty niby checsz znalezc laser do grawerki ?? Cyrkiel i do dziela ;) na allegro ktoś się kiedyś oferował cyrklem raczej będzie trudno wygrawerować 3 mapki, kilka przedmiotów, loga i napisy :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 malksons ... byś nie grał tyle w Battlefielda to ten mod byłby dawno skończony. ;) Czekam na jakieś konkretne efekty pracy, bo jak narazie to nic nie widać z tego moda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 21 11 1991 Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 malksons ... byś nie grał tyle w Battlefielda to ten mod byłby dawno skończony. ;) Czekam na jakieś konkretne efekty pracy, bo jak narazie to nic nie widać z tego moda :D własnie odłuż ta gre.....albo przjede sie do ciebie i ci ja usune :D jakies foty bys zapodał :D bo narazie nic nie widac nowego oprucz dyskietki :D pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 malksons ... byś nie grał tyle w Battlefielda to ten mod byłby dawno skończony. ;) Czekam na jakieś konkretne efekty pracy, bo jak narazie to nic nie widać z tego moda :D czekaj no.. mod musi dojrzeć.. podobnie jak każdy dobry ser żółty.. tak i każdy dobry mod musi swoje odleżeć :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) Dobrze, że chociaż Pełzak mnie rozumie ;) Dam kilka fotek pierdół, jak tak się domagacie :D zbiornik właśnie przechodzi ostatnie testy szczelności a tutaj tzw. smaczki: Dziękuję bardzo Mateuszowi Best_Mati za spory upust na lcd. Kiedyś gadałem z samhainem. Chciał zobaczyć wc, więc przesłałem fotki. Zwrócił uwagę na zbyt krótkie taśmy od dysków, które psuły całe wrażenie. Po kilku dniach przyszłą do mnie paczka. były w niej dwie 90cm taśmy UV Revolteca :D . Wielkie dzięki Sam! Więcej fotek nie dam, update dopiero za dwa tygodnie :-P EDIT: Wieczorem próbowałem z Paciksem zamontować nowy zbiornik, ale w pewnej chwili po jego przykręceniu coś skapnęło mu na rękę i już wolałem nie ryzykować. Kilka fotek z przebiegu prac: Rez poszedł na dwutygodniowy supertest ;) a rodzice zostali poinstruowani, co uzupełniania płynu :D . Cya eEDIT Edytowane 21 Lipca 2006 przez malkstons Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 21 11 1991 Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 po co ci korektor w rezie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 po co ci korektor w rezie?A przyjżałeś się dokładnie co by się stało jak by go tam nie było? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 21 11 1991 Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 chyba by sie woda wylała :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 no ja Cie Marcinie rozumiem najlepiej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 21 11 1991 Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 i wszyscy są zadowoleni, Marcinie ja wpadne zobaczyc na realu ta bude :D nie wywiniesz się :D pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 A wy go tylko tak poganiacie ;) a on jest dokladny i robi staranie i powoli xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 połóż się jeszcze...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Witam ponownie. Wczoraj byłem na zakupach - kupiłem brzeszczoty do wyrzynarki - jutro tnę prawy bok. Wpadłem na pomysł żeby zrobić na nim dwa telefony z gta1, z migającymi strzałkami i dźwiękiem dzwonka. Może jeszcze dzisiaj będę miał szablony. Zakupiłem lakier bezbarwny, świecący w UV. Pomalowałem nim wirnik od delty, ale na razie nie mam jak sprawdzić jak się to prezentuje w ultrafiolecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 (edytowane) (Sorry za post po poście, ale w końcu to worklog.) Bok juz jest gotowy do potraktowania różnymi narzędziami, wieczorkiem pójdę wyciąć. Muszę zrezygnować z grawerki z tego względu, że w Polsce prawdopodobnie już nikt nie jest w stanie tego wykonać. Nie jestem jeszcze pewnien tego, czym ją zastąpię. Mam kilka wstępnych pomysłów, ale muszę jeszcze wszystko dokładnie przemyśleć. Mam juz szablony, dzisiaj wstępnie pomaluję front. [EDIT]: Byłem w jednym ze sklepów meblowych i wyczaiłem takie fajne gałeczki - wykorzystam je jako podstawki. [/EDIT] Edytowane 21 Lipca 2006 przez malkstons Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Zapowiada się coraz ciekawiej! Tak trzymaj! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...