Miazga82 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 A co tam jest na dole wygrawerowane? Jedynie co widze to "gta case mod by malksons" ale niżej to już za cholerę nie mogę rozczytać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SanChin Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 z tego co malksons pisał to chyba są to nicki (imiona i nazwiska/nazwy) ludzi któży pomogli w jakiś sposób przy projekcie (finansowo, itd) więcej o tym tutaj ---> gtacasemod.4.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 z tego co malksons pisał to chyba są to nicki (imiona i nazwiska/nazwy) ludzi któży pomogli w jakiś sposób przy projekcie (finansowo, itd) więcej o tym tutaj ---> gtacasemod.4.pl Dokładnie. I nie tylko finansowo, bo tak na prawdę to nikt nie wpłacił, ale niektórzy coś zasponnsorowali, dali upust czy po prostu w jakiś sposób mi pomogli. Wszyscy będą rozliczeni w poście podsumowującym moda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 trzymam kciuki za moda :) panelik jest przedni, okienka też szkoda że ja się na grawerce już nie znajdę :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 trzymam kciuki za moda :) panelik jest przedni, okienka też szkoda że ja się na grawerce już nie znajdę :( oj Radziu, nie bój, zaraz dorwe markera i będziesz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 to mnie cieszy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 (edytowane) Właśnie wróciłem z piwnicy. Siedziałem od 13.30 do ok. 20.40 :D i tym samym pobiłem własny rekord. No dobra, to na temat: Ostateczna przymiarka szablonów i idziemy do piwnnicy. 2 minuty sprejem i czekamy na wychynięcie. Zaczynamy. Pierwsze cięcia. I pierwsze efekty. Jeszcze trochę i... ...udało się ;) Tak to będzie mniej więcej wyglądać. Bierzemy się za środeczek "R": Działa. Potraktowane pilnikiem, papierem i... ...pomalowane. Stołek też niech ma coś z życia. Tak to wyglądało wcześniej: A tak wygląda teraz: Blachy wyrównane, teraz tylko papier i jutro malowanie. Wróciłem i właśnie regeneruje siły za pomocą wysokokalorycznego środka spożywczego: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Edytowane 12 Sierpnia 2006 przez malkstons Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Jestem pod wrażeniem :D już sie niemoge doczeka efektu końcowego . :D powodzenia ! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 nice job.. :) dzięki za kartkę :D.. ino coś tło takie diteringowe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Nie było ostatnnio apdejtu, bo po prostu nie mam czasu, cały czas zasuwam. No więc: Wczoraj. Doszły dwie przesyłki, jedna od Radzia i druga od Tomasa (ta większa). Wczoraj trochę mi zeszło: Dzisiaj: Uświadomilem sobie, że nie zdołam uszczelnić tego [ciach!]lonego zbiornniczka w 2 dni, więc przystąpiłem do awaryjnej przeróbki na typowy in-line bez reza. Ostatnnie chwile cieknącego zbiorniczka: Amputacja zankonczona. A oto efekty używania petrygo na otwartej przestrzeni podczas letnich upałów. Doda, że kropki są nawet na drzwiach od szafki w biurku... Przystępujemy do pracy: AirTrap własnej roboty: Dziala. Have youu ever seen... Niestety nie mam statywu :-| Ponadto blachy już schną w piwnicy, jutro końcowe prace i finał wieczorem, albo i w nocy nie daj Bóg. Sory za błędy, ale harbatka znalazła się na kejbordzie i wyskakują głupoty nierawz. To do jutra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 toś się narobił :] od teraz może zmień sobie ksywę na "człowiek piwnicy" ;] cieszę się że pleksa doszła cała i zdrowa z tego co zauważyłem wiele ludzi robi mody konkursowe w ostatniej chwili :] i to nie tylko w tym roku. musimy to zmienić panowie żeby było bez stresu i wpadek ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekjod Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 No... widzę, że plexi jeszcze żyje ( jeszcze raz sorry za problemy :P ) No i "restecpa" za ten projekt :> "Człowiek piwnicy" lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 chwile po co trojnik skoro masz coolrivera nie rozumiem tetgo :~ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 chwile po co trojnik skoro masz coolrivera nie rozumiem tetgo :~ A nie pomyślałeś o tym, że ławiej i wygodniej jest napełniać/odpowitrzać układ poprzez airtrapa, bez konieczności zdejmowania górnych blach (co jest w moim przpadku piekielnie trudne) i używania strzykawki do nalewania płynu? a do rzeczy... Wczoraj, a raczej dzisiaj ukończyłem projekt. Oto krótka relacja: To zdążyłem zrobić do około 23, potem przyszła pora na mapki, blachy i ich podświetlenie. Dobrze, że nie muszę przeżywać tego drugi raz. Zeszły mi w sumie przy tym 4h, potem zacząłem wszystko skręcać i koleje dwie. Po podłączeni wszystkich kabelków, uporządkowaniu środka była już... 7... rano :D Ale jakoś zdążyłem. wg. planów mieliśmy jechać o 10, ale mama dała mi pospać te 1,5h i ostatecznie wyjechaliśmy o 11 ;) . W sumie wczoraj pracowałem od 17 do 07.30. Ktoś mnie pobije? btw. pozdrowienia z Gdańska Zdążyłem już dzisiaj uścisnąć rękę samhaina, jutro jadę zawieść budę do namiotu. A teraz idę spać, należy mi się. Mission passed! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Gratulacje !!! supermod...zobaczymy jak mi mój pójdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Tyle pracy nie poszło na marne. Gratuluję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 gratulacje za moda naprawde wyglada pro i elo szkoda że tak mało fotek. napewno dasz wiecej jak wrocisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ant3k Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 (edytowane) obserwowalem ten projekt od poczatku (a bylo to chyba dawno ;) ) i wiedzialem ze ukonczysz. gratulacje. nie bede teraz krytykowal, bo przeciez musisz sie nacieszyc nowa zabawka ;) pozniej skrytykuje :twisted: ;) Edytowane 18 Sierpnia 2006 przez Ant3k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Nic, tylko pogratulowac i prosimy o wiecej zdjec :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Bardzo dziekuję za uznanie :) Fotki będą, będą, tylko już w gablotce jak wszystko bedzie podłączone. Zaraz jadę zawieść budę do namiotu, więc zdjęcia pod wieczór. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekjod Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Czy to już, już, już?! :P Nice job! Rozumiem, że tego co zostało z bocznego panelu kasty nie malujesz i zostawiasz białe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@kubof Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Daj więcej zdjęć to ocenimy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Czy to już, już, już?! :P Nice job! Rozumiem, że tego co zostało z bocznego panelu kasty nie malujesz i zostawiasz białe? Nie zostwiłem :D po prostu pomalowałem na biało jeszcze raz ;) . ale foty z frontu: 10.30: Pierwsze mody: Ja, Grzechu i Radex Radex i Grzechu Wstwianie bud do gablot: Pod ladą Zenfista... :D no i fotki, ale jakoś słabo wyszły.... pamiętajcie, głosujcie na numer 3, potem 1, 2 albo na odwrót :D - to jedyna słuszna decyzja Zasłużony odpoczynek przy browcu, 50l tylko dla PPC :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 (edytowane) Ale super !!!! Jestem pod wielkim wrażeniem!! :D :D Edytowane 19 Sierpnia 2006 przez britfanka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Widzialem bude live na zjezdzie i musze powiedziec ze naprawde robi wrazenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 jest może fotka tej plakietki, żeby można było przeczytać co tam pisze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 (edytowane) jest może fotka tej plakietki, żeby można było przeczytać co tam pisze? jutro będzie a oto moje dzisiejsze zdobycze :D : Edytowane 19 Sierpnia 2006 przez msn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 gratuluje Malkstons, dobra robota. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Jak juz mowilem na zywo ;) ladna robota, chociaż imho powinna znalezc sie w pierwszej III tak jak Pure Metal. Szkoda ze Grzechu nie dokonczył swojej byłoby duużo lepiej bo praca dobra i estetyczna a tak można powiedzieć że tylko przyzwoicie się prezentuje bo o dobrą prezentacje właśnie chodziło. Jak juz wspominali niektórzy ocena obudów zaskoczyła chyba wszystkich... Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeDAN Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Przyjechałem, zobaczyłem, pomarzyłem :D pomarzyłem zeby taka miec w domu , nie no bez wazeliny joke oczywiscie , no ale przyznam że mi sie spodobała. Jak tak chodziłem i ogladałem co było w gablotach ta była jedna z moich ulubionych. Fajnie jest zobaczyc ją na żywo po tym jak śledziłes kolejne etapy jej powstawania, naprawde super uczucie. Gratulacje za ukończenie projektu. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...